Cześć 
Dziękujemy wszystkim i każdemu z osobna za życzenia urodzinowe i pamięć
)****
Katoryba tak to jest nowe mieszkanie, wielkie sprzątanie, potem urządzanie, ale na koniec jak efekty cieszą oko

) Wierszyk dla Noesi bardzo śliczny dziękujemy

** i buziaczki dla Bolcia od Noesi ;**
Siw@ my teraz też przechodzimy męczarnie z ząbkami u nas 4 idą 2 na raz u góry. Gorączka już w standardzie od 3 dni 37.5 i dzisiaj budziła mi się w nocy co chwile a ok 2 się całkiem obudziła płakała u siebie w łóżku i nie chciała wcale iść spać, podałam jej nurofen i po jeszcze 15 minutowej walce w łóżeczku żeby poszła spać zabrałam do siebie

to już tak twardo spała że ani razu nawet nie mruknęła
Vii wielkie gratki dla Hani

** taka już z niej samodzielna dziewczynka ;P a swojoą drogą tak leci ta ciąża twoja pamiętam jak niedawno pisalaś tu na bb, że suwaczek tak nieśmiało jeszcze wstawiłaś :**
Salliss tak jak tatusiowie myślą to by było fajnie a rzeczewistość jest całkiem inna ;D. Pewnie jak by się z nai zamienili na trochę to szybko by zmienili zdanie
Co do tematu kubków mamy butelkę jeszcze ale jak się napije to rzuca gdzie popadnie, albo rozlewa i rączkami rozmazuje pije ze słomki ale muszę jej trzymać bo tym bardzie nawet nie chce pić od razu wylewa i ma zabawę

Niekapek z lovi ten z dzióbkiem nie polecam strasznie ciężko z niego pić u nas stoi w nieużytku raz spróbowała i jak go widzi nawet nie ruszy go, zastanawiam się właśnie na tym kubkiem z lovi 360 żeby jej teraz kupić
Miłego dnia

))***