reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

Wyjazd w góry odwołany, mamy tylko czopki paracetamol w domu i to mu zaaplikowałam bo miał 38,3, no i dentinoxem smarujemy, w poniedziałek pojedziemy do lekarza jak nie będzie poprawy:/ Biedactwo moje kochane, żeby to tylko ząbki były. Co do kupek są raczej zbite, kataru też nie ma, ale widać że cierpi:/

reklama
Witam się dziewczyny. My dzisiaj dzień miałyśmy pełen wrażeń w końcu pierwsze urodzinki. zmęczona jestem strasznie, padam więc jutro się zmobilizuje i nadrobię co trzeba a dziś życzę miłej nocy wszystkim ;)**

WIELKIE OGROMNIASTE buziaki i życzenia dla kolejnego roczniaka:)oby wesoło Noemi rosła i uśmiech nie schodził z jej twarzy:)no i zdrówka, zdrówka przede wszystkim :)

Siw@ - myślę, że może jednak to być trzydniówka, przy ząbkach tak wysoka temp raczej nie jest, choć wiadomo każde dziecię inne;/temp jest podwyższona - ale 38st. u nas na ząbki nigdy nie było...obserwuj - może być, że zęby, a może być, że przy okazji ząbków co innego się przyczepiło (tak czesto niestety bywa) a rodzice mylnie sądzą, że temp od ząbków...daj znać jutro co tam!!!koniecznie!
Gogoja, Paulineczka - oczpoczełyście choć troszkę? czy sprzątanie świata w dzień wolny urządziłyście:) :-D
pozdrawiamy resztę:)

Juhu,
Ja urządzałam sprzątanie świata w nowym mieszkaniu mojej siostry. 9h szorowania, ręce mi opadają, plery bolą... leczę ciało (i duszę :| ) browarkiem...

MamusiaNoesi - dla Noesi:
Wszystkim kopary opadły do ziemi,
bo dzisiaj roczek skończyła Noemi!
Niech kolejny rok będzie równie udany,
to życzenia od Bolcia i jego mamy :)

siw@ - ja bym podała ibum na zbicie i przeciwzapalnie. Nic więcej nie zrobisz - trzeba obserwować. Tak jak dziewczyny piszą - zęby, trzydniówka, albo pocątek czegoś. Jak na razie nie widać nic więcej to nic nie poradzisz niestety :( biedna Ty - serce matki najbardziej boli jak się coś dziecku dzieje... daj znać jak po nocce.

Izuniek, gogoja - współczuję obsranych wyrek :/

Mnie nie było cały dzień w domu. Bolcio z tatą sam. Nie było dzisiaj drzemki, za to jak wróciłam to sajgon w chacie. Tata stwierdził, że nie chce mieć więcej dzieci. I to chyba poważnie było...

katoryba bo tatusiowie myslą że my w chacie siedzimy tylko na forum popijając kawunię, a dziecko się grzecznie bawi samo ;) mój dziś dla odmiany przy ludziachstwierdził że trzeba o drugim pomyśleć... nie wiem czy się cieszyć czy bać.
siwa- u nas kiedyś była gorączka 2 dni bez powodu. to jest jeszcze gorsze niż zębowa lub trzydniówka. bo do tej pory nie daje mi spokoju od czego to mogło być...
NOEMI STO LAT :*:*:*

Noesia najlepszego:*
Dziś już lepiej było, przed 22 zbudził sie i było 38,1 dostał czopeczka i było nienajgorzej, lepiej niz wczoraj, ewidentnie widac ze zabek mu dokucza bo paluszka tam pcha caly czas, dzisiaj dal sobie tam zajrzec i rzeczywiscie kawałek jedynki jeszcze pod skórą, dziwnie tak trochę, jak mu smarowałam dentinoxem wydawało mi się ze całego zęba czuje, jak patrzyłam wczesniej to krecha taka a jak sie przypatrzyłam dziś pod światło to 1/3zęba jeszcze za błonkom, nie wiem czy to by aż do gorączki doprowadziło, jest marudny, dużo pije ale apetyt normalny, swoje zjada, może to ta trzydniówka:/

Cześć ;)

Dziękujemy wszystkim i każdemu z osobna za życzenia urodzinowe i pamięć ;))****

Katoryba tak to jest nowe mieszkanie, wielkie sprzątanie, potem urządzanie, ale na koniec jak efekty cieszą oko ;)) Wierszyk dla Noesi bardzo śliczny dziękujemy ;)** i buziaczki dla Bolcia od Noesi ;**

Siw@ my teraz też przechodzimy męczarnie z ząbkami u nas 4 idą 2 na raz u góry. Gorączka już w standardzie od 3 dni 37.5 i dzisiaj budziła mi się w nocy co chwile a ok 2 się całkiem obudziła płakała u siebie w łóżku i nie chciała wcale iść spać, podałam jej nurofen i po jeszcze 15 minutowej walce w łóżeczku żeby poszła spać zabrałam do siebie ;) to już tak twardo spała że ani razu nawet nie mruknęła ;)

Vii wielkie gratki dla Hani;)** taka już z niej samodzielna dziewczynka ;P a swojoą drogą tak leci ta ciąża twoja pamiętam jak niedawno pisalaś tu na bb, że suwaczek tak nieśmiało jeszcze wstawiłaś :**

Salliss tak jak tatusiowie myślą to by było fajnie a rzeczewistość jest całkiem inna ;D. Pewnie jak by się z nai zamienili na trochę to szybko by zmienili zdanie ;)

Co do tematu kubków mamy butelkę jeszcze ale jak się napije to rzuca gdzie popadnie, albo rozlewa i rączkami rozmazuje pije ze słomki ale muszę jej trzymać bo tym bardzie nawet nie chce pić od razu wylewa i ma zabawę ;) Niekapek z lovi ten z dzióbkiem nie polecam strasznie ciężko z niego pić u nas stoi w nieużytku raz spróbowała i jak go widzi nawet nie ruszy go, zastanawiam się właśnie na tym kubkiem z lovi 360 żeby jej teraz kupić ;)

Miłego dnia ;)))***

reklama
Do góry