reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy 2011

reklama
Dzień dobry;)
Mała śpi więc sobie z korzystałam i usiadłam przed lapka;) Porządki z grubsza zrobione więc będę miała chwile odpoczynku;)
Vii cieszę się, ze wszystko dobrze z synkiem, a jak będzie trzeba mieć cc to dasz radę dla swojego maluszka;)

Miłego dnia;)

Witajcie:)

Vii - cesarki nie polecam, ale jak nie będzie wyjścia, to na pewno dasz radę. Dla naszych małych skarbów jesteśmy w stanie przejść wszystko:). Bardzo ładnie wyglądasz w ciąży. Ja wczoraj miałam kolejną kłótnię z mężem o drugie dziecko i teraz się okazuje, że dla niego adopcja też nie wchodzi w grę.

Karolq - ja jak mam zostawić na chwilkę Jaśka pod opieką mojej mamy to jest mi bardzo trudno, a co dopiero w żłobku.Miałam wrócić do pracy w połowie września, ale przedłużyłam sobie wychowawczy na rok.Dużo siły życzę przy porannych rozstaniach:)

My dzisiaj byliśmy u fryzjera i Jaś został opitolony bardzo króciutko, jak dla mnie za bardzo i teraz nie mogę się przyzwyczaić do jego nowego wizerunku. Wygląda jak łobuz.Jeszcze ten guz na czole teraz bardziej jest widoczny.

vii kurcze co za sprawa z tym lozyskiem:/ ale tak jak mowisz jest jeszcze wczesnie i wszystko moze sie zmienic. a z ta glowka w dol to nie przesadzasz:) przeciez to dopiero 25 tydzien! u mnie przekrecil sie w 30 jakos. ale przeciez czesto dopiero po 30 sie obracaja:) a co do scian hmmm ja bym chyba zrobila jedna sciane damska a druga meska. ale wiadomo musialoby to wspolgrac. albo jakas tapete unisex, cos z zoltym na przyklad takie barzdiej jednolite a mozna po stronie Hani dac jakies takie rozowe elementy a po stronie Kuby cos barzdiej chlopiecego.

zawalka jeju nie zazdroszcze ci tych klotni. obyscie zanlezli jakies wspolne rozwiazanie bo z doswiadczenia wiem, ze moze byc kiepsko:/ baaardzo ci wspolczuje! i pewnie ejst tak, ze im bardziej ty naciskasz to on jeszcze bardziej stawia na swoim. ale wiem, ze ciezko ci odpuscic, znam to uczucie bo tez kiedys byla u nas taka sytuacja, ze ja nie potrafilam odpuscic, wyluzowac, dac czas...

Hej,
Vii, jejkju, jak super, ze będziesz miała parkę!!!!:) Ja mam niecodzienne upodobania kolorystyczne, bo pokój Miesia ma ściany białe i beżowe- stonowane a kolorowe są dodatki: zabawki, książeczki, ubranka- cały ten Miesiowy świat:) I pokój dla dziewczynki i chłopca urządziłabym w podobnej tonacji. Ale ja w ogóle mam fisia na punkcie białych pokoi, zobaczcie te
Białe skandynawskie pokoje dla dzieci | nie tylko dzieciaki
JA właśnie konczę pokoik Miesia, brakuje nam reagału i muszę mu małe krzesełko przemalować na biało... i chyba jeszcze jedną ścianę na biało machnę a jedna zostanie beżowa. A nad łóżeczko uszyję girlandę. No i wymienić drzwi, zaklajstrować dziurę którą wybiłam młotkiem usiłując przywiesić obrazki, uporządkować wystawkę na komodzie... Tylko kiedy??
P1160748.jpgP1160682.jpgP1160687.jpgP1160711.jpgrP1160738.jpg

a co do tapety- ładne w leroy merlin widziałam - biala w błękitny paseczek i niekoniecznie chłopięca, jak dla mnie unisex. I ładny bord leśny- oj pasowałby on do Miesiowego pokoju!!!

Zawalka
, oj , to ciężkie rozmowy między Wami... Trzymam kciuki!!! Może tak jak Beti pisze- faktycznie trzeba dać mu trochę czasu? Może jak mały podrośnie i będzie generował mniej obowiązków, to mężul zatęskni do małych , bosych stópek?:) Tego Ci życzę Kochana z całego serca!!!!
Czy to były pierwsze postrzyżyny Jasia?:-)

Załączniki

• P1160722.jpg
    P1160722.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 111
aestima ja tez uwielbiam biel ale w zasadzie tyczy sie to mebli:) sciany lubie jakos tak zywo i dla kontrastu te mebelki choc styl twoj tez mi pasuje ale sama bym tak nie zorbila:) w sypialni mam w planie wlasnie biale meble ale kiedy to nie wiem:( a ja w ogole ejstem fanka stylu angielskiego:)

Zółty dla mnie zbyt oczywisty a beż- tak!! Vii, a może coś w szarościach? zarówno dziewczynkowy róż jak i chłopczykowy błękit ładnie by się skomponowały! no i zieleń - też taki unisex jak dla mnie:tak:
Beti, ja kocham styl skandynawski i vintage:-) No i jak Ty - białe mebelki!

reklama
Witamy się;)
Ja tak na szybko, bo czekam na mamę, dziś do nas przyjeżdża i właśnie chcę się zabrać za muffiny;)

Zawalka
pewnie przyjdzie czas, że dojdziecie do porozumienia z drugim dzieckiem i będą to dobre wieści że starania zaczęte...
A pamiętam jaki był szczęśliwy jak Jasiu się rodził i przyszedł po Twoje rzeczy do pokoju na patologii, a tu nie chce słyszeć o drugim dziecku..

Miłego dnia;)

Do góry