reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

CORTINA synuś śliczny!!!Jaką ma buźke brązowiutką:-)
A mnie dopadła gradówka oka/Masakra,boli,oko spuchnięte.ehhh...ale jutro albo w sobote wyruszamy z mężem w góry na weekend na odpoczynek:)

reklama
Cortina, Olus boski!!! Juz bym chciala go poznac :-D

Marciami, mnie z kolei szyli po porodzie w sulechowie i bolalo strasznie. co do loyska po narodzinach sebka to zrobili to za mnie, tzn nie musialam go rodzic, lekarka nacisnela brzuch i samo wyskoczylo :cool2:

samo wyskoczylo :cool2:

no kurde :D bajka :p

Ja dzisiaj byłam na badaniach w Synevo i poszłoooo 156 zł :/ no ale już musiałam pewne droższe badania zrobić i nic się nie poradzi. Jak mus to mua :D

Mikołaj dzisiaj już trochę poszalał w brzuchu, chyba próbuje mnie zmotywować do ruszenia się z miejsca i porobienia czegoś konstruktywnego :D :p

askkle dasz radę :) Ciekawa jestem czy będziesz mieć dwa wkłucia czy trzy. Ponoć teraz robią już 3 i nie można cytryny. Ja i tak nie miałam, ale tak słyszałam, ze niby cytryna może fałszować wynik. A ta glukoza paskudztwo :/ Chodź dla mnie w takich badaniach to najgorsze jest wczesne wstawanie i to bycie na czczo tyle czasu :/

wiesz co, ja miałam dwa tylko, bo w Synevo (nie wiem jak w innych laboratoriach) patrzą jak opisał badanie lekarz na takim jakby skierowaniu/zleceniu do badania. I u mnie było, ze badanie glukozy po 2h/75 mg :D Ale jak ja czekałam na drugie wkłucie to była też dziewczyna w ciąży, która z kolei miała 3...i biedna poszła raz, po godzinie drugi, a po dwóch trzeci ... :/ Ja już po tych dwóch, mimo, że pielęgniarka super to i tak miałam siniaka dwa dni.

A dzisiaj mi trzy próbki pobrali :D Normalnie honorowy dawca :p

Ostatnia edycja:
reklama
Marciami ja chyba pojde do medici bo tam nigdy nie mam siniakow, a po synevo zawsze...
Nie znosze igiel, a pobierania krwi tym bardziej...a dwa trzy razy jednego dnia to juz za duuuuzo, zdecydowanie za duzo...

Do góry