reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Cortina to ja sie ciesze ze juz smigasz i ze opieka w porzadku.
Anulus, torba za 25 zl zamiast 50zl, nie jest przyczepiana do wozka.

My bylismy na crs na mistrzostwach polski w tancu i niedawno wrocilismy. Padam ze zmeczenia :baffled:

reklama
hello niedzielnie :)
cortina, jak tam? Kiedy Cie wypuszczaja? Dlugo trzymaja po cc?
Jak olus? :))))

Milej niedzieli wszystkim ;)

Witam pierwsza:)
CORTINA ty już w domciu:)???
MARCIAMI a który ty jesteś rocznik?tak pytam z ciekawości bo ja 86:-)
ASKLE i jak sie w domku siedzi?Pewnie sie nie nudzisz bo jeszcze syncia masz:)A ty pisałaś wczesniej ze rodziłaś w sulechowie.Powiedz jaka opieka,tam prowadziłaś ciążę u gina z sulechowa?
Tak sie pytam bo moje wszystkie koleżanki bardzo sobie chwalą Sulechów i poród tam.

anuluś ja jestem 87 ;)

Dzisiaj mam intensywny dzień - wybywam najpierw w południe do Aldemedu do pulmonologa - mam nadzieję otrzymać jakieś zaświadczenie o sugerowanym sposobie zakończenia ciąży i mam nadzieję, że będzie to możliwość porodu sn ;) Astmy nie mam takiej strasznej więc powinno być ok :) Później pod wieczór szkoła rodzenia, a na sam wieczór goście :D Ufff :D

jeszcze dzisiaj będąc na mieście chciałabym kupić proszek dzieciowy do prania i zacząć w tym tygodniu pranie i prasowanie ciuchów młodego. Może to dość wcześnie, ale coraz gorzej mi się stoi długo w jednym miejscu, więc póki jeszcze daję radę to się za to wezmę.
Może wiecie, gdzie w Zielonej zakupić proszek "Dzidziuś"?

Hejka
Anulus, tak ja rodzilamw Sulechowie. Polowe ciazy prowadzilam w zg u dr S a reszte przenioslam do lekarki w Sulechowie ktora tez pracowala w szpitalu. Sam porod niestety nie wspominam dobrze,bo trwal 16h a polozna byla malo empatyczna, mialam vacum i zle mnie zszyli, przez co tydzien po porodzie jeszcze raz mnie szyli i to bylo nie fajne przezycie. Opieka poporodowa super,sale 2-os., ja bylam sama w sali. Moze jak uda nam sie jakies spotkanko to wiecej opowiem na zywo. Piszcie jakie dni wam pasuja zeby sie spotkac na kawie. :tak:

Czesc :-)

My od wczoraj w domu :-)
Dziś odwiedziła nas pani położna, boze kobieta rewelacja !!! Tym razem mi się udało wybrać fajna babeczke :-)

Proszek Dzidziuś kupuje w Intermarche,Makro i Carefurze :-) tzn ja Piotr w płynie ale proszki też w tych sklepach maja z tej serii ;-)

Cortina a którą położną wybrałas?? super ze juz w domq.. ciesze sie ogromnie :) jak Maja zareagowała na brata??

anuluś mi teoretycznie tez pasuje codziennie, chybaze Aska sie pochoruje, i 22 mam wizyte u gina wiec tez odpada :)
godz 11 jak najbardziej :)

jeśli chodzi o godziny do południa i ewentualnie między 13:00-17:00 to każdy dzień, jeśli chodzi o wieczór to wszystkie poza wtorkami i czwartkami (szkoła rodzenia). Aha no i od tego piątku mam siostrę u siebie na ferie, więc odpada... podsumowując - datą pasuje mi albo środa (cały dzień), albo ten czwartek do południa, albo dopiero po 25 lutego :D

cortina napisz koniecznie jak nazywa się Twoja położna :)
A co do proszku - kupiłam jednak Lovelę, miałam dziś czas i siłę tylko do Rossmanna zajrzeć, a że zależy mi na czasie to wzięłam tą Lovelę. Już trudno. Najwyżej kolejny proszek kupię Dzidziusia. W tych dzieciowych to raczej reakcji alergicznej być nie powinno przy zmianie proszku.

reklama
Do góry