reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

hej !

MARCIAMI 3d glownie do ogladania sluzy, wszystkie pomiary sa robione w 2d ;-) w zg 250zl to chyba standard :confused:

ASKKLE wspolczuje picia cukru ;-) 3mam kciuki za wyniki :-)
ja przy glukozie przed piciem mialam 81 a 2h po wypiciu 82 wiec jak zjem pol sloika nutelli to sie szybko spali hahaha :-p:rofl2:

wlasnie z dworu wrocilismy, schudlam chyba z 2 kg, pchanie wozka po nieodsniezonych chodnikach to masakraaaaaaaaaa :angry::szok:

reklama
MARCIAMI chyba tylko kosztuje te 3D.Mi koleżanki polecały Cerbińskiego i Lechowską bo oni też robią te badania.
A na te usg to nie jest już za późno?bo gdzies czytałam ze robi sie pomiędzy 22-25tyg ciąży a potem dziecko jest duże i nie mieści się w monitorze usg wiec całego bobasa chyba nie ujrzysz na usg.Albo ja sie myle:szok:

Marciami, jak po wizycie? Pisz :)))
ja nie bylam na 3d wiec w tym temacie nie pomoge.

Dzis po tej glukozie czulam sie jakby mnie ktos w glowe uderzyl... juz doszlam do siebie na szczescie, choc synek nie byl wyrozumialy. hihi ale ktory 4-latek by byl? ;)

Od razu napisze,zeby nie isc do Cerbinskiego. To zaden fachowiec! tyle co moim kolezankom sie pomylil, czegos nie dojrzal, nie dopilnowal to glowa mala!!!

po wizycie dobrze :)
szyjka zamknięta, młody waży już 1700 gram (więc niemal podwoił swoja wagę sprzed miesiąca), trochę widzieliśmy buźkę :) Aha i w ogóle jest już główką w dół, co pani dr wyczuła już przy badaniu mechanicznym :D Jest dość nisko, dlatego mnie brzuch podczas ruchu pobolewa w dole.

No i na razie stwierdziła, że kolejna wizyta za 4 tygodnie, potem za dwa (czyli w 37 tygodniu) i być może to będą ostatnie dwie wizyty :szok: jestem zszokowana :D jak to, to już ? :D

Aha, no i Mikołaj nadal jest chłopcem, pomimo mojego snu ;) jajka widzieliśmy ;)

a co do 3D to własnie dwa poprzednie, te ważne, mieliśmy robione (u dr Boczkowskiego w Świebodzinie, wizyta 120 zł, a lekarz miły, kompetentny i z dużą wiedza, polecam). A teraz w sumie dla fanaberii myślę o 3d ale chyba sobie odpuszczę :D

MARCIAMI te dwa ważne poprzednie usg to w którym tyg miałaś robione??
ASKLE CORTINA nasz doktorek ma jakie usg?2d?
No widzicie jedne chwalą,inne nie.Ile jest kobiet tyle opinii.Ja nie miałam styczności wiec tylko tyle z opowiadań koleżanek.

anulus, nasz doktorek ma zwykle usg,wiec chyba 2 d tak?

ja dzis po kawce u kolezanki, ktora ma 6 mies coreczke. Boska!

reklama
Do góry