reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

siema siema :)

ja wróciłam wczoraj wieczorem od rodziców. Obładowani rzeczami dla młodego ;) Z zakupów wyprawkowych zostały nam tylko:
- nożyczki do obcinania paznokci malucha,
- meble do pokoju,
- remont (jeśli można go uznać za wyprawkę
teeth.png
),
- podkład na przewijak(miękki),
- wanienka ze stelażem,
- szczoteczka i grzebyk do główki,
- dwa prześcieradełka na materac (mamy na razie jedno),

Musimy też zdecydować się na położną środowiskową i pediatrę dla młodego :)

reklama
Zamiast nozyczek polecam cazki BabyOno a jak bardzo chcesz nozyczki to NUK ma w miare porzadne :-)
Canpol ma do bani ten zestaw pilnik, nozyczki i cazki :-p

a nam polozna jak i w szkole rodzenia odradzali cazki :) nozyczkami bardziej czuc to co sie obcina a cazkami mozna kawalek paluszka chwycic :) tymbardziej ze obcinanie paznokci u takiego malucha to lada wyczyn :p raczki caly czas w ruchu a jak spi ta piachy zacisniete :) my uywamy nozyczek z Canpola i jest ok :) idzie mi coraz lepiej :-D

Skorupka84my z tej samej szkoły rodzenia, mamy te same informacje ;) Dlatego zakupione wcześniej cążki chcemy wymienić na nożyczki ;) a macie takie proste w kształcie nożyczki, czy takie zaokrąglone?

o takie coś
solingen-nozyczki-do-paznokci-9-cm-model-642.jpg
czy takie coś:
wm_4373_7228_01.jpg

hejka
ja tez sebkowi do dzis obcinam takimi zaokraglonymi :) zdaly egzamin :)
My wlasnie z sali zabaw wrocilismy i musze powoli myslec aby sebkowi zrobic urodzinki na sali zabaw,bo juz mu obiecalam :)
Teraz chwila odpoczynku.

Ja dzis odebralam wyniki i test obciazenia glukoza i jest ok, zadnej cukrzycy, wiec kamien z serca :)

reklama
Do góry