• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy 2013

reklama
mysiak, czyli ze znowu bedziesz musiala pic tą glukoze? ojjjj nie fajne to, choc przyznam ze jakos mi lepiej "weszło" niz w 1 ciazy ;)

jak am wasze dzionki?
ja czuje sie "snięta", dwie noce z rzedu źle spalam i oto sa wyniki tego :(

Hej, sesji w końcu nie miłam, bo jakoś się nie mogłam zebrać...

Jestem juz po wizycie rodziców i mam nowe 4 kółka :), fajowy ten wózek mi przywieźli, tylko teraz się zastanawiam jak go zmieszcze do matiza, ale damy rade.

Włsnie zaczełam prać ubranka dzieciowe, fantastycznie wygladaj takie miniaturki na suszarce :D, jutro prasowanie.

Byłam wczoraj na obiedzie z dziewczynami z pracy i stwierdzam, że ja już nie mam siły na takie wypady, hehehe. Przyjechałam troche zmęczona i dostałam od męża zakaz wychodzenia z domu aż do porodu. W sumie to ma chyba rację, bo końcówka juz została, nie ma się co przemęczać, a zależy nam przecież na terminowym porodzie. Troche głupio by było jakby mała się urodziła wczesniej tylko dlatego, że matka na tyłku nie potrafiła usiedzieć...

Hello:)
CORTINA jesteś zadowolona z położnej?Położna przychodzi do Ciebie z wagą pewnie co?
Pozostałe mamuśki a wy macie wybrane położne już?Oprócz asklee i mnie bo u nas to jeszcze jest czas.

hello !

wreszcie jakis ruch w interesie ;-)

Co do obcinania paznokci to cazkami palca sie nie utnie bo ta szparka co tnie jest bardzo waska nie ma szans uciac palucha ;-) przy Mai mialam to i to i nozyczkami dla mnie byla porazka a cazkami minuta i manicure gotowy ;-) chociaz na SzR tez 7 lat temu polecali nozyczki hahaha :-D

Anulus z poloznej jestem bardzo zadowolona, zlota kobieta ! :-) tak przychodzi z waga :tak:
jutro ide malego zapisac do pediatry i umowic sie na szczepienia :-)

my nie mamy wybranej położnej. Zastanawiam się czy kogos fajnego jeszcze uda się zaklepać. Nie bardzo mogę się zdecydować, a to już 32 tydzień...

hello
Warto brac polozna z polecenia :) w 1 ciazy mialam z polecenia i tez super kobitka. juz nie pamietam jak sie nazywala. Teraz tez bede dzwonic po taka z polecenia :) nie ma co ryzykowac :)))

Smutna, ja cie rozumiem, bo mnie tez pelno wszedzie i nie moge usiedziec na miejscu, zawsze sobie znajde cos do zalatwienia, albo zorganizuje sobie spotkanie z kims... no tak to juz jest,ze ciagnie nas do ludzi :) z Sebkiem do ostatnich dni ciazy biegalam :) Seba urodzil sie mega terminowo, dokladnie w dzien jaki wyznaczyl lekarz :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry