reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

reklama
Hej
Witam sie weekendowo.
My juz z ranca zaliczylismy lody i male zakupy w focusie.
Teraz slodkie lebnistwo w domku.

Ale w nocy nie bylo za fajnie. O 5 obudzil mnie bol brzucha i pachwiny jednej nogi. Bol promieniowal na pol nogi. Cos strasznego. Pewnie mala uciskala mi jakis nerw. Wilam sie z bolu, potem troche pomogl termofor z ciepla woda. Brrr...

witam się i ja. :tak:

askkle - miałam w ciąży to samo, więc wiem co czułaś wtedy. :tak:

Ja byłam wczoraj u lekarza, dostałam kolejny antybiotyk, a Zuzia syrop i maść do noska.
Dzisiaj idziemy w odwiedziny do mojego kuzyna, bo urodził mu się syn. :sorry:
A jutro do kuzynki, więc weekend aktywny będzie.

Miłego weekendu! :tak::sorry:

askkle to powodzenia na wizycie :)

ja dzisiaj już po śniadaniu, oglądam tv i myślę co dziś mam do zrobienia w domu, ale wychodzi na to, że pranie, ogarnięcie kuchni i ugotowanie obiadu (do czego ostatnio nie mam w ogóle zapału). Pogoda fajna i może nawet bym na jakiś spacer wyszła, chociaż samej to mi się nie chce :(

marcimi ja z Sebkiem wybieram sie dzis na spacerek :D zapraszamy kiedys jesli bedziesz miala ochote :D ale nie smuc sie :D juz niedlugo bedziesz mogla ze swoim skarbem tez smigac na spacerki :D

reklama
Skorupka84 to jak któregoś dnia będę na mieście to się odezwę i Wam potowarzyszę ;)

smutna u Ciebie spacery już niedługo ;) W zasadzie jesteś w takim tygodniu ciąży, że nigdy nic nie wiadomo :)

Do góry