reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Cortina, ależ ja będę zachwycona jak mogłabym poznać Twojego synka ;)

Skorupka84 no właśnie słyszałam, ze się rozregulował chwilowo :p Ale najważniejsze, że wróciło do normy wszystko :)

Dziewczyny to może któryś dzień w przyszłym tygodniu? :)

A w ogóle to wpadłam na pomysł, że fajnie byłoby wózkowe spotkanie i spacer zrobić jak się nas więcej mam już pojawi. Tyle, że ja tymi durnymi PKSami z mojej wsi to wózkiem do miasta się nie dostanę :/

reklama
cortina to na razie się ciesz, bo mając starsze dziecko już wiesz, że potem potrzeby dziecka bywają kosmiczne :p A tak mleczko, cycuch i maluch szczęśliwy ;) hihi :p

Skorupka teraz jeżdżą raz na godzinę PKS-y, ale żaden (co wymaga odnotowania...) nie ma możliwości opuszczenia podłogi albo jakiegokolwiek ułatwienia dla mam z wózkami. A wątpię, aby kierowca z uśmiechem na twarzy wyszedł z autobusu i mi pomagał wnieść a potem wynieść wózek... :/ wiecie jak to jest ...czasem łaskę robią, że w ogóle się na przystanku zatrzymują.

Cortina dokladnie kolejny cycoholik :D cycek lewy i prawy i nic do szczescia wiecej nie potrzeba :p taki maly chomiczek :d
marciami to ciezko bedzie dotrzec do ZG :(

Hej
Cortina,olus wie co dobre. A ze chlopak to ma w genach ze cyca szuka hihi
Ja po wizycie u doktorka. Wyniki mam super, az sam dr S stwierdzil ze nie czesto widzi tak dobre wyniki w ciazy.
Pokazal mi jak jest mala ulozona, czyli po lewej stronie pod pempkiem ma wszystko czyli glowke, raczki i zalozone nozki tam, juz wiem przynajmniej dkaczego czuje najwiecej wlasnie tam :-D

Spotkanie jak najbardziej, dajcie znac jakje dni wam pasuja.

Ja mam chłopa w domu na dłuzej wiec w razie czego mylślę, ze będe mogła na spokojnie sie wjakiś dzien wyrwac.
nie wiem tylko czy za tydzien nie wybierzemy sie na wies... ale to dam wam znac co i jak

Cortina no ja słyszałam ze chłopaki to ciągle na matce wisza i cycka miętolą... a potem im zostaje hahaha :)

Mi mały tak boleśnie brzuch przestawia, ze czasemz bolu zdarza mi sie krzyknąc lub co gorsza popłakac...

askkle gratuluję wyników :)

mysiak biedna..współczuję, bo ja też czasem boleśnie odczuwam młodego.

Ja lecę szykować obiad (choć mi tu tak słonko grzeje, że wcale nie mam ochoty wstawać :p), bo za jakąś godzinę mężuś głodny do domu zjedzie :D

reklama
Hej mamuśki!!!
Askle to dobrze,że wyniki super!!!!Żelazo też w normie?
Mi spotaknie nie pasuje tylko w czwartek bo mam szkolenie i okuliste wiec czwartek u mnie odpada.Reszta dni tyg zostaje:)
Jeśli któraś jest z Zastalowskiego to ja chętna na spacerek bo najczęściej sama chodze:wściekła/y:
CORTINA a ty jakie butelki używasz?TT czy AVENT?Kurcze tyle tego jest a ja zielona kompletnie

Do góry