reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

reklama
CORTINA a ty jakie butelki używasz?TT czy AVENT?Kurcze tyle tego jest a ja zielona kompletnie

ja uzywam cycka :-D butellke mam TT ale Olciu sztucznego mleka ode mnie za chiny nie zje ;-) ew. jak mnie nie ma to moja mama tylko umie mu wcisnac mm ;-)
madry chlopak:-p:tak:

Ja przy Sebku stosowalam butelki Avent i TT i teraz tak samo zamierzam :)

Piszcie ktory dzien lepszy na spotkanie? Piatek czy moze poniedzialek?

Hihi, jak nie produkujecie to nie produkujecie. A jak się rozpiszecie, to 4 strony do nadrobienia. :tak:

O, widzę, że spotkanko się szykuje. Szkoda tylko, że tak troszkę km do was mam. :cool:

Ja polecam butelki Doktora Browna - butelka z odpowietrznikiem. Genialna rzecz. :tak:

anuluś z tego mówią położne i doradcy laktacyjni, to jak się karmi piersią to nie trzeba dodatkowo poić. Chyba, że latem w wielkie upały :)

dzisiaj znowu pogoda super, tym razem nie odpuszczę i idę w południe na jakiś spacer, żeby trochę "łyknąć" słońca :)
Jeszcze mam dziś w planie zadzwonić do położnej środowiskowej i mam nadzieję, że jeszcze ma miejsca aby mnie do siebie zapisać. Muszę też umówić się na spirometrię do Aldemedu.

reklama
Do góry