reklama

Mamy 2013

ja tam nie mowie ze dziecko ma jak z katalogu wygladac ale to co mieli te 6 lat temu to masakra byla :confused: wstyd normalnie, wtedy sie jesczez tetry w szpitalu uzywalo pokaze wam jutro stan tej tetry bo na tym kompie akurat fotki nie mam :-D nie daj ze dziecko w spiochu na 68 to jeszcze wielki tylek bo 2 tetry na tylku, smiech na sali normalnie :szok::-D

laski pierwszy tydzien grudnia myslalam tu o poniedzialku 3.12 tylko myslmy łer ??? ;-)

reklama
ja tam nie mowie ze dziecko ma jak z katalogu wygladac ale to co mieli te 6 lat temu to masakra byla :confused: wstyd normalnie, wtedy sie jesczez tetry w szpitalu uzywalo pokaze wam jutro stan tej tetry bo na tym kompie akurat fotki nie mam :-D nie daj ze dziecko w spiochu na 68 to jeszcze wielki tylek bo 2 tetry na tylku, smiech na sali normalnie :szok::-D

laski pierwszy tydzien grudnia myslalam tu o poniedzialku 3.12 tylko myslmy łer ??? ;-)

Ichaaa może być :p

czesc :-)

znowu mglaaaaaaaaaaaaaaaaaa :angry: wkurza mnie brak slonca, ja chce sloneczko i tak z 15 st :-D:rofl2::-p

ide sie ogarnac i na jakies zakupy spadam coby dzien jakos zlecial, ostatnio jakos mi tak bleeee :sorry2::confused:

milego dnia kochane !!

Moja jedyna dziwna rzecz w ciąży to była myśl przy zupie cebulowej na ostro o chałwie czekoladowej którą miał mój seba w szafie :P opanowałam sie w porę :P

Cortina w Kisielinie słońce wali z nieba swą jaskrawością :D:D

reklama
Elus ty niedawno bylas w szpitalu wiec masz pewnie najswiezsze info, powiedz mi kochana czy mozna uzywac na roomingu wlasnych ubranek dla dziecka i dla siebie ? co trzeba miec dla siebie do szpitala ???
Hej. Sorry ze dopiero teraz odpisuje ale dawno nie zagladalam do tego watku... Dla siebie wzielam dwie koszule reczniki maly i duzy, japonki por prysznic, kapcie, ktorych nie ubieralam.bo bylo mega cieplo, szlafrok, suszarke do wlosow, stanik do karmienia, wkladki laktacyjne, majtki siateczkowe, podpaski poporodowe, ale tych nie bierz bo w szpitalu daja je na zawolanie, poduche w ksztalcie litery c do spania i karmienia, wiadomo kosmetyki etc. Dla malego ciuszki wzielam na dzien wyjscia zr szpitala, ale od poczatku mialam swoj rozek. Koniecznie wez chusteczki nawilzajace do pupci bo w szpitalu ich nie ma. Podaj mi swojego maila to wysle ci moje listy dot. Wyprawki dla malego i dla mnie wlacznie ze szpitalem.
sorry za bledy ale z lenistwa pisze do was z telefonu bo tylka nie chce mi sie podniesc do laptopa hyhy swoja droga dziewczyny nie wiem o co chodzi ale karmienie piersia chyba faktycznie ma zbawienny wplyw na ciazowe kilogramy. Od porodu minal miesiac a ja sama z siebie schudlam prawie tyle ile przytylam w ciazy :D jeszcze 5 kg i wroce di siebie sa sa sa
A i co do 3.12 to oczywiscie sie pisze, dajcie tylko znac gdzie i czy faktycznie okolo poludnia :))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry