reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Jeszcze w dwupaku, ale akurat zależało nam żeby rodzić po 17 marca, także cały weekend nerwówka czy młoda nie zechce wyskoczyć troche wcześniej... Czujęe się dobrze, chyba do mnie nie dociera że za pare dni, ba, godzin mogę znależć się na porodówce. Wszystko przygotowane na pojawienie się dzidziusia, poza moją głową, jak to juz? ale zleciało, przecież tak niedawno robiłam test ciążowy...
Jutro wizyta u pani dr, no chyba że już będę w szpitalu.

reklama
My od poczatku uzywamy Pampersów Pamersow :p w sumie po urodzeniu uzylismy tylko dwie paczki 1 :p przezucilismy sie na 2 bo byly male dla Naszegu urwisa :p urodzil sie z waga 3940 :p ale jak tak porowywalismy ceny dady, pampersow itp cena opakwania podzielic przez sztuki to pampersy pampersy wychodzily najtaniej :p oczywiscie w promocji :p a praktycznie co miesiac w jakims sklepie jest promocja na pieluszki :)

Cześć mamuśki!!!!
I po weekendzie:wściekła/y:i znowu trzeba siedzieć samej w domku przez 8 godzin aż mąż nie wróci z pracy..
Byłam w piatek na osadniczej tak z ciekawości i facet mi nie podpasował.Żadnej gazetki co mają w ofercie,sama musze chodzić,pytać prosić o pokazanie tego czy owego.Moze akurat miał taki dzień.
MARCIAMI a ty byłaś w hurtowni w piatek bo miałas jechać z mężem?
7 lat temu ten koles tez taki gburowaty byl wiec to chyba nie kwestia "dnia" :-D

co do pampkow to my uzywamy dady i pampersa, jedne i drugie sa ok :-)
moj syn lubi miec sucho, raz siknie i alarm jakby w tej peiluszce 3 dni chodzil :-p wiec idzie pieluch masa !

Smutna mozesz rodzic :-D
moja przyjaciolka ma termin na 26.3 biedna juz sie doczekac porodu nie moze :rofl2::rofl::rolleyes::biggrin2::-):wink:

anuluś tak więc byliśmy na osadniczej w piątek. Ale nie kupiliśmy tam nic(wanienkę i stojak w Dariuszu zakupiliśmy), bo ten facet jakiś dziwny...patrzył na nas jak na złodziei, niemiło się odzywał, ceny miał wcale nie konkurencyjne...i do tego trochę ma wg mnie tą hurtownię zaniedbaną. Nie stać go nawet na jakieś minimalne ogrzanie pomieszczenia ...

Dziewczyny, nie ma co czekac na mezow tylko samej sobie czas organizowac :)
teatr, kino, spotkania przy kawce, spacery, kompletowanie wyprawki (dla tych co to jeszcze nie maja - czyli buszowanie po sklepach).
Ja sie zastanawiam gdzie ten czas tak ucieka, jestem juz 6 tyg na zwolnieniu a jeszcze nie zdazylam zalatwic wszystkiego co sobie zaplanowalam :)))

reklama
Do góry