reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

reklama
anuluś a u Was? Wszystko ok? :)

Ja jestem po wizycie wczorajszej u lekarza. Musimy zrobić dla spokoju dodatkowe badanie usg, takie dokładne, z przepływami itp. Bo coś tam wg pani doktor jest nie tak z wielkością brzuszka młodego. Ale staram się być spokojna i dobrej myśli :) Mikołaj teraz waży około 2400g :)

Niestety dalej w dwupaku, dziś jest termin porodu wyznaczony z miesiączki, dawno zaznaczony w kalendarzu na czerwono i nic...
Już sie nie możemy doczekać z mężem, nerwowo się troche zrobiło, okropne takie czekanie :/.
Byłam we wtorek na wizycie i pani dr powiedziała, że prawdopodobnie na święta będę rodzić, chociaż to nic nigdy nie wiadomo. Jak sie nic nie będzie działo to mam sie zgłosić 4 kwietnia na kolejną wizytę, zastanawiam się czy wtedy na wywołanie mnie skieruje, chociaż mam nadzieję że do świąt już będziemy we trójke w domu.

smutna, wierze ci,ze czekanie teraz juz niecierpliwe....
i zycze szybkiego i latwego porodu :)
kto wie co sie moze wydarzyc na dniach...powodzenia :)

MARCIAMI a gdzie bedziesz robiła te szczegółowe i dodatkowe usg?u swojego gina na wizycie?Spokojnie,wszystko bedzie dobrze,dobrze ze ginekolog każe zrobić dla spokoju.
Koleżanki powiedzcie mi jak dodać zdjęcie...chciałam dodać tam na grupie ale nie wiem jak...
Marciami u nas ok:)odpukać:)

smutna hej :)
oj oj chyba naprawde na swieta bedziesz rodzic :cool:

wpadlam dzis do lidla na male zakupy a tamm juz tlumy... wiec ciekawe co bedzie przed samymi swietami...

smutna, weź się za mycie okien, sprzątanie, wymęcz męża wieczorem... ;) Może coś się ruszy ;)

anuluś te dodatkowe badania będziemy robić u dr Boczkowskiego w Świebodzinie(a to dlatego, ze tam robiliśmy usg genetyczne i połówkowe).

reklama
Do góry