reklama
K
Kinga85
Gość
yesKinga - trzymam kciuki ogromne!!! Oby Wam się udało!Widzę po suwaczku, ze Filip niedawno skończył 5 lat! No, to już poważny mężczyzna! :-)

mary-beth
Fanka BB :)
Ja jestemstarania przewiduję na rok 2013 gdzieś tak połowę roku 2013 więc pewnie urodzę w 2014:-)o ile nic się nie zmieni.Mam na imię Marta i udzielam się na staraczkach 2013.
Kobietka - hej!!! Miło mi Cię poznać! :-):-) Super, ze zajrzałaś - będzie mi raźniej!

Nareszcie odpowiedni dla mnie wątek. My z M się szykujemy na 2014r., mamy już 2 dzieci, ale myślimy o trzecim, tak właśnie za 2 lata, więc ja się dopisuję:-).
Pozdrawiam.
Tola - hejka!!! Witam serdecznie! Ale super, że nas już troszkę więcej!

yesczas na rodzeństwo dla niego
:-)
Kinga - trzymam mocno kciuki!!!

No to o mnie dla nowych koleżanek: mam 26 lat, mieszkam na stałe w Norwegii. Jak wiecie, mam małą córeczkę. :-):-) Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim i cieszę się macierzyństwem po raz pierwszy.

Buziaki!
K
kobietka22
Gość
U mnie ok , miałam dziś gości koleżankę z córcią , odprowadziłam je opłaciłam neta i sobie siedzę, ja jeszcze nie mam dzieci dopiero są w planach ,a najlepiej dwójeczka mi się marzy:-)
Tola- witaj miło Cię poznać
Tola- witaj miło Cię poznać

mary-beth
U mnie ok , miałam dziś gości koleżankę z córcią , odprowadziłam je opłaciłam neta i sobie siedzę, ja jeszcze nie mam dzieci dopiero są w planach ,a najlepiej dwójeczka mi się marzy:-)
Tola- witaj miło Cię poznać![]()
Kobietka - a mnie trójeczka! :-):-) Z mniej więcej 3-letnią różnicą wiekową.
My dziś byłyśmy z Mią na kontroli poporodowej i moja mała waży już ponad 4,5 kg i mierzy 55 cm.

K
kobietka22
Gość
To super rośnie Ci kobietka:-), ja byłam już raz w ciąży ,ale poroniłam bardzo mnie to boli do tej pory ,a było to w roku 2007 robiłam trochę badań , leczyłam się ,ale ciągle od tamtej pory coś się u mnie dzieje i tak odkładam te staranka , teraz jestem na lekach do 2013 roku i stąd moje oczekiwanie.
mary-beth
To super rośnie Ci kobietka:-), ja byłam już raz w ciąży ,ale poroniłam bardzo mnie to boli do tej pory ,a było to w roku 2007 robiłam trochę badań , leczyłam się ,ale ciągle od tamtej pory coś się u mnie dzieje i tak odkładam te staranka , teraz jestem na lekach do 2013 roku i stąd moje oczekiwanie.
Kobietka - współczuję przejść ogromnie...

Ostatnia edycja:
Mary - beth - podziwiam, że już po 7 tyg planujecie następną dzidzię. Ja to się zapierałam rękami i nogami przed drugim dzieckiem, ale po kilku m-cach mi minęło
My chcemy, by córka miała 7 lat, syn będzie miał 6, no i wtedy dzieciątko... teraz córka ma 5 lat, a syn skończył 3 lata, ale jest z końca roku, w sumie rocznikiem ma 4
My chcemy, by córka miała 7 lat, syn będzie miał 6, no i wtedy dzieciątko... teraz córka ma 5 lat, a syn skończył 3 lata, ale jest z końca roku, w sumie rocznikiem ma 4
reklama
mary-beth
Tola - ja też myślałam pod koniec ciąży i zaraz po porodzie, ze moze za 10 lat się zdecyduję na jeszcze jedno.
Ale minęło i nawet za brzuchem zatęskniłam... 
Babki, jestem tak zjechana po siłowni, a do tego nocka taka sobie była, prawie nie spałam, no i jeszcze Mia ciężko teraz zasypiała, z płaczem itd.

Tak więc spadam spać, a jutro tradycyjnie tu wlecę.
Dobrej nocki!

Babki, jestem tak zjechana po siłowni, a do tego nocka taka sobie była, prawie nie spałam, no i jeszcze Mia ciężko teraz zasypiała, z płaczem itd.

Dobrej nocki!

Podziel się: