reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

Nareszcie odpowiedni dla mnie wątek. My z M się szykujemy na 2014r., mamy już 2 dzieci, ale myślimy o trzecim, tak właśnie za 2 lata, więc ja się dopisuję :tak::-).
Pozdrawiam.

reklama
Ja jestem :tak: starania przewiduję na rok 2013 gdzieś tak połowę roku 2013 więc pewnie urodzę w 2014:-)o ile nic się nie zmieni.Mam na imię Marta i udzielam się na staraczkach 2013.

Kobietka - hej!!! Miło mi Cię poznać! :-):-) Super, ze zajrzałaś - będzie mi raźniej! :happy: Trzymam mocno kciuki za Wasze staranka w takim razie! :happy::happy:

Nareszcie odpowiedni dla mnie wątek. My z M się szykujemy na 2014r., mamy już 2 dzieci, ale myślimy o trzecim, tak właśnie za 2 lata, więc ja się dopisuję :tak::-).
Pozdrawiam.

Tola - hejka!!! Witam serdecznie! Ale super, że nas już troszkę więcej! :happy::happy: My mamy 7-tygodniową Mię, planujemy dla niej braciszka i jeszcze siostrzyczkę koło 2016-2017 roku. :tak::tak: Za Ciebie też trzymam kciuki!

yes :) czas na rodzeństwo dla niego :tak::-)

Kinga - trzymam mocno kciuki!!! :happy::happy::happy: Zobaczysz, uda się! A wspomagasz się czymś? U nas w staraniach o Mię prawie poszły w ruch hormony, ale jakimś cudem udało się bez. ;-)

No to o mnie dla nowych koleżanek: mam 26 lat, mieszkam na stałe w Norwegii. Jak wiecie, mam małą córeczkę.
:-):-) Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim i cieszę się macierzyństwem po raz pierwszy. :happy: Wiecej info pewnie wyjdzie w praniu. :tak::tak::laugh2:

Buziaki!

U mnie ok , miałam dziś gości koleżankę z córcią , odprowadziłam je opłaciłam neta i sobie siedzę, ja jeszcze nie mam dzieci dopiero są w planach ,a najlepiej dwójeczka mi się marzy:-)
Tola- witaj miło Cię poznać:tak:

U mnie ok , miałam dziś gości koleżankę z córcią , odprowadziłam je opłaciłam neta i sobie siedzę, ja jeszcze nie mam dzieci dopiero są w planach ,a najlepiej dwójeczka mi się marzy:-)
Tola- witaj miło Cię poznać:tak:

Kobietka - a mnie trójeczka! :-):-) Z mniej więcej 3-letnią różnicą wiekową.

My dziś byłyśmy z Mią na kontroli poporodowej i moja mała waży już ponad 4,5 kg i mierzy 55 cm.
:happy::happy::happy:

To super rośnie Ci kobietka:-), ja byłam już raz w ciąży ,ale poroniłam bardzo mnie to boli do tej pory ,a było to w roku 2007 robiłam trochę badań , leczyłam się ,ale ciągle od tamtej pory coś się u mnie dzieje i tak odkładam te staranka , teraz jestem na lekach do 2013 roku i stąd moje oczekiwanie.

To super rośnie Ci kobietka:-), ja byłam już raz w ciąży ,ale poroniłam bardzo mnie to boli do tej pory ,a było to w roku 2007 robiłam trochę badań , leczyłam się ,ale ciągle od tamtej pory coś się u mnie dzieje i tak odkładam te staranka , teraz jestem na lekach do 2013 roku i stąd moje oczekiwanie.

Kobietka - współczuję przejść ogromnie... :sad: Ja miałam jedną ciążę biochemiczną przed Mią, a o Mię staraliśmy się rok. Już prawie zaczęłam kurację hormonalną i udało się dzięki... testom owulacyjnym! :happy: Trzymam kciuki za wyleczenie i owocne staranka!!!

Ostatnia edycja:
Mary - beth - podziwiam, że już po 7 tyg planujecie następną dzidzię. Ja to się zapierałam rękami i nogami przed drugim dzieckiem, ale po kilku m-cach mi minęło

My chcemy, by córka miała 7 lat, syn będzie miał 6, no i wtedy dzieciątko... teraz córka ma 5 lat, a syn skończył 3 lata, ale jest z końca roku, w sumie rocznikiem ma 4

reklama
Tola - ja też myślałam pod koniec ciąży i zaraz po porodzie, ze moze za 10 lat się zdecyduję na jeszcze jedno. :laugh2: Ale minęło i nawet za brzuchem zatęskniłam... :laugh2:

Babki, jestem tak zjechana po siłowni, a do tego nocka taka sobie była, prawie nie spałam, no i jeszcze Mia ciężko teraz zasypiała, z płaczem itd.
:eek::eek::eek: Tak więc spadam spać, a jutro tradycyjnie tu wlecę.

Dobrej nocki! :happy:

Do góry