reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

Diablica - hejka! :happy: Cieszę się, że nowe babeczki dołączają! :-)

Kobietka - nic się nie bój porodu! Zobaczysz, to będzie najpiękniejsze doświadczenie! :tak::tak:

My dziś leniewie, siedzimy i oglądamy filmy z moim M. i Mią. :-) Mia spała do 16!!! :-D:-D:-D W międzyczasie jadła tylko, ale w końcu ją obudziłam, bo nam nie pośpi w nocy i będziemy mieli z nią cyrk! :szok::-D Teraz leży na macie i się bawi.

reklama
Mary- no mam nadzieję ,że będę się cieszyć zamiast stękać ,że mnie boli , dziś miałam nawet sen , ,że mam już duuuży brzuszek i czekam na akcję porodową w szpitalu i pytałam mojego M czy ze mną pójdzie rodzić ,a on mi na to ,że chyba nie da rady więc mama ze mną chciała iść i się obudziłam ,a tak w tym śnie czekałam na te bóle kiedy w końcu będą:tak:

Mary- no mam nadzieję ,że będę się cieszyć zamiast stękać ,że mnie boli , dziś miałam nawet sen , ,że mam już duuuży brzuszek i czekam na akcję porodową w szpitalu i pytałam mojego M czy ze mną pójdzie rodzić ,a on mi na to ,że chyba nie da rady więc mama ze mną chciała iść i się obudziłam ,a tak w tym śnie czekałam na te bóle kiedy w końcu będą:tak:

Kobietka - no to, kochana, oby był prororczy, ale może Twój M. w realu bedzie z Tobą rodził? ;-);-)

kobietka każdy poród inny....jedne cierpią po 20 godzin inne rodzą w 2 i ledwo co poczuły ze urodziły.....na pierwszy poród moim zdaniem idzesz nie taka zesstrachana bo nie wiesz co cie czeka to następne są już gorsze

Nie ukrywam ,że wolałabym urodzić w 2 godziny zamiast w 20 ,ale to się okaże za jakiś czas jak Wam będę zdawała relację bo mam wielkie plany tym razem doczekać się porodu:tak:

a my zawsze chcieliśmy mieć 3, kiedyś to mi nawet na jakichś Andrzejkach wyszła trójeczka - 2 chłopców i córunia, ale bym się nie obraziła, jakby były 2 córcie i 1 synek :-D

ja też zawsze chciałam 3 ale jak mam teraz córkę to sobie myślę że jedno może by wystarczyło ale nie chcę żeby była sama więc pewnie wkońcu będzie miała rodzeństwo tylko tak szczerze powiem że teraz to mi to obojętne co by było....bo mam co chciałam

Tola - u nas też trójka w planie - w 2014 chcemy synka, a potem ok. 2016-17 córeczkę. Ale co by nie było, to i tak będziemy szczęśliwi! :happy::happy::happy:

Kochane, dobrej nocki. Na mnie już czas.

reklama
Do góry