reklama
K
kobietka22
Gość
Jord, Diablica,Bunny uśmiałam się jak Was zobaczyłam przyciągłam Was chyba
telepatycznie no ja też trochę tu bo jak zacznę w 2013 tym to urodzę w 2014 jeśli dobrze pójdzie
Witam nowe nicki
Mary , Tola , Alwaysyours i cała reszto pozdrawiam.

Witam nowe nicki

Mary , Tola , Alwaysyours i cała reszto pozdrawiam.
K
kobietka22
Gość
Mary- to fajnie ,że Ci mała dała pospać
, no powiększa się nam grono fajnie się zapowiada:-)

no, no, widzę, że się tu niektóre dziewczyny znają z innych miejsc... fajnie, że jest nas więcej, nowe osoby, nowe nadzieje, ja bym też już się zaczęła starać, ale w sumie to oczekiwanie też nadaje temu taką magię, tym bardziej w mojej sytuacji, kiedy mam już 2 dzieci i mam nadzieję, że z 3 zajściem kłopotów większych nie będzie
K
kobietka22
Gość
Tola- to będziesz miała trójeczkę super
ja myślę puki co o dwójeczce ,ale po kolei:-)narazie jestem mamusią Aniołka.
My z M dziś idziemy na światełko do nieba z okazji WOŚP
Tak znamy się z wątku 2013 ja Diablica, Jord i Bunny.

My z M dziś idziemy na światełko do nieba z okazji WOŚP

Tak znamy się z wątku 2013 ja Diablica, Jord i Bunny.
diablica3010
mama na cały etat
tak no ja przeniosłam swoje starania na nieokreślony termin więc 2014 jak narazie jak najbardziej dla mnie.....
tola- 2 dzieci i nie masz dość?:-)
tola- 2 dzieci i nie masz dość?:-)
K
kobietka22
Gość
Diablica- kto wie może razem będziemy się starać:-)
ja się objadłam tak ,że zaraz pękne ,a chcę schudnąć i to jest najśmieszniejsze.
ja się objadłam tak ,że zaraz pękne ,a chcę schudnąć i to jest najśmieszniejsze.
Diablica, no jak widać nie... Długo się nad tym z M zastanawialiśmy, nadal myślimy o tym i czasem są momenty zwątpienia, bo nie mamy nadal własnego mieszkania, ale mamy nadzieję, że w tym roku coś się ruszy i jak będzie pod tym względem stabilnie, to i my się ruszymy...

reklama
K
kobietka22
Gość
My z M też nie mamy własnego kąta mieszkamy z moją mamą , ale dzidziola trzeba w końcu zrobić już się mój teść niecierpliwi chciałby wnuka bo ze strony brata M same wnuczki
, a my tak odkładamy to bo z moim zdrowiem ostatnimi czasy nie było najlepiej więc biorę leki i czekam na ten 2013 rok żeby się postarać o maluszka, byłam na innym wątku poczytać i czytałam relacje z porodów i aż się boję
.

Podziel się: