reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

Witam,
ale mi głowa pęka, już drugi dzień, do tego dzieci nadzwyczaj aktywne :-), chyba się położę, jak mi dadzą :-D:rofl2:
witam nowe staraczki

reklama
Jord, Diablica,Bunny uśmiałam się jak Was zobaczyłam przyciągłam Was chyba:-Dtelepatycznie no ja też trochę tu bo jak zacznę w 2013 tym to urodzę w 2014 jeśli dobrze pójdzie:tak:
Witam nowe nicki :tak:
Mary , Tola , Alwaysyours i cała reszto pozdrawiam.

Mia dała nam pospać do 12!!! :-):-):-):-):-) Złote dziecko!

Dziewczyny, fajnie, że nam się grono powiększa! :happy::happy::happy:

no, no, widzę, że się tu niektóre dziewczyny znają z innych miejsc... fajnie, że jest nas więcej, nowe osoby, nowe nadzieje, ja bym też już się zaczęła starać, ale w sumie to oczekiwanie też nadaje temu taką magię, tym bardziej w mojej sytuacji, kiedy mam już 2 dzieci i mam nadzieję, że z 3 zajściem kłopotów większych nie będzie

Tola- to będziesz miała trójeczkę super:tak: ja myślę puki co o dwójeczce ,ale po kolei:-)narazie jestem mamusią Aniołka.
My z M dziś idziemy na światełko do nieba z okazji WOŚP
:tak:
Tak znamy się z wątku 2013 ja Diablica, Jord i Bunny.

tak no ja przeniosłam swoje starania na nieokreślony termin więc 2014 jak narazie jak najbardziej dla mnie.....

tola- 2 dzieci i nie masz dość?:-)

Diablica- kto wie może razem będziemy się starać:-)
ja się objadłam tak ,że zaraz pękne ,a chcę schudnąć i to jest najśmieszniejsze.

Diablica, no jak widać nie... Długo się nad tym z M zastanawialiśmy, nadal myślimy o tym i czasem są momenty zwątpienia, bo nie mamy nadal własnego mieszkania, ale mamy nadzieję, że w tym roku coś się ruszy i jak będzie pod tym względem stabilnie, to i my się ruszymy...:-D:tak:

reklama
My z M też nie mamy własnego kąta mieszkamy z moją mamą , ale dzidziola trzeba w końcu zrobić już się mój teść niecierpliwi chciałby wnuka bo ze strony brata M same wnuczki:tak:, a my tak odkładamy to bo z moim zdrowiem ostatnimi czasy nie było najlepiej więc biorę leki i czekam na ten 2013 rok żeby się postarać o maluszka, byłam na innym wątku poczytać i czytałam relacje z porodów i aż się boję:szok:.

Do góry