reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

Jordzik zdrówka dla Was!

Silm dacie radę ze dwie. Mąż pracuje w delegacji czy na miejscu?

Diablica krótko byłaś na zakupach jak ja jadę to 3 godziny najmniej. Ale ważne ze sie zakupy udały. Iza jeszcze jest obrazona?

Ja proszę o kciuki na jutro ! Mamy jutro z fasolka wizytę u lekarza. Boję sie strasznie ale wierze ze usłyszę jutro serduszko.

reklama
Bunny &&&&&&&&&&&&&& i Domi też &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pracuje w miarę na miejscu, 16 km. To nie chodzi o Małą, bo ona w dzień grzeczna jak aniołek, zresztą w ogóle grzeczna, ale o mnie :dry: Przywykłam do niego, że jest i mi się tęskno zrobiło, jak tylko za bramę wyjechał. A ja źle nie mam, bo z mamą mieszkamy moją, to zawsze mi pomoże. Ale dziś już oprócz śniadania mężowi wstawiłam pranie, zdjęłam wczorajsze, ogarnęłam pokój i wstawiłam obiadek :) Czyli całkiem dobrze jest

Bynny- trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Silmiriel- to dobrze ,że masz pomoc , się wzięłaś do roboty z rana, ja dopiero sobie szykuję śniadanko:zawstydzona/y:

Silmiriel- ja niestety na diecie i na śniadanko obiad i kolacje mam 75g karkówki i pomidora i tak przez tydzień muszę jeść , a potem w drugim tygodniu będzie więcej urozmaiceń na szczęście:tak:

Nie zazdroszczę... I podziwiam za wytrwanie, bo mnie się jakoś diety nie trzymały nigdy, znaczy kończyłam, nim zaczęłam

Powiem Ci ,że myślałam ,że będzie gorzej , ale jakoś się trzymam najgorsze jest uczucie głodu to mnie dobija ,ale staram się być twarda , tym gorzej mam bo dla rodzinki gotuję normalne obiady i aż ciągnie żeby sobie podjeść:tak:

Dziękuję za kciuki

Moja dzidzia ma sie dobrze! Ufff ma 17,5 mm i pięknie bijące serduszko. Jestem przeszcześliwa. Taki mały słodki człowieczek

reklama
Do góry