reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

Wiem coś o tych big cyc też takie miałam obolałe w mojej krótkiej ciąży wiem jaki to ból potrafi być, z mdłościami nie miałam doczynienia ani z bólem głowy, współczuję tych dolegliwości kochana ,ale z czasem to minie chyba no nie?

reklama
Babeczki, ja powróciłam z siłowni jakiś czas temu, ale padłam ze zmęczenia, a teraz musze już się kłaść powolutku - Mia dokazuje zamiast spać... :zawstydzona/y::-D

Dobranoc!

Jord- dobra nie będę pisała już ,że jestem mega głodna:-Dprzeżyje już sie przyzwyczaiłam do tego ucuzucia zaraz sobie zjem śniadanko to mi przejdzie na trochę doprawiam sobie ketchupem bo ja nie mogę tak jeść niedoprawionej karkówki.Zdrówka dla małej.
Mary - też mi się marzy siłownia ,ale nas niestety nie stać na to, sama w domu ćwiczę:tak:
Witam wszystkie dziewczynki .

dziewczyny ja tylko na chwilkę bo mam całą hawirę do ogarnięcia...byliśmy wczoraj u teściów....niusy na zamkniętym no i okazało sie że mężul jedzie dziś do roboty na 6 dni a mieliśmy dziś jechać na zakupy dla młodej bo wyrosła dosłownie ze wszystkiego no i pojechaliśmy wczoraj.

zostawiliśmy młodą u teściów od 18 do 20.30 normalnie już dawno nie robiłam zakupów w takim relaxie....ale jak wróciliśmy to dziecko było na nas obrażone...hmmm ciekawe czemu?:confused2: \

no i kupiłam jej bodziaków na długi na krótki rękaw butelkę tą 360 st jeszcze nie wypróbowana i bidon ze słomką hehe to najlepsze bo nie chciała go puścić i darła sie że chce z nim spać no i jeszcze trochę rzeczy do ubrania....odstresowałam sie że hej. Uwielbiam zakupy dla mojego dziecka.

lece sprzątać bo niedługo nie znajdę dziecka w tym sajgonie

Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie gdzie do wygrania jest 2000 zł. Bardzo proszę o wsparcie i oddanie głosu na Krzysia. Za wszystkie głosy bardzo dziękuję. Wystarczy tylko kliknąć

Proszę głosujcie na Krzysia: WIELKI FINAŁ

reklama
Jord, tak to mi się nie zdarzyło, jeszcze, ale wszystko przed nami.

Wyruszyłyśmy dziś na spacer, przez zaspy i śniegi, bo chodnik jakoś nieodśnieżony dziś. Ale dumny Tata przepchał przez najgorsze śniegi, a potem poszło, no ale my mamy wyczynowca, a nie wózek. A jutro Tata wraca do pracy :baffled: ale będziemy dzielne.

Do góry