• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy 2014

reklama
hej dziewczyny....jestem choć ledwo żywa bo do szpiku kości leniwa.....ale sie zrymowało....musze zrobić coś do jedzenia jakiś obad? ziemiaki z klopsikami gotowanymi i sosik pomidorowy? to tak pod córę ale ja już się przyzwyczaiłam....
tyle roboty a mnie trzyma ten leń i ham puścićnie chce....dziecko mnie o 6 z łóżka zwlekło....teraz śpi a ja powinnam coś robić a mnie sie nie chce i jeszcze w piecu napalić bo zima w końcu zawitała i później na sanki sie wybieramy poszusować od płota do płota bo na szosie raczej nie poszalejemy

Jordzik a może bunny tu zaciągnąć co? bo nam zostanie na wrześniówkach i tyle ja widział....niech nam dodaje motywacji jako przyszła mama co nie?

a i kochana sorki za moją ślepotę.....dla Łucji dużo zdrowia...udźwignie? niech sie choróbsko wynosi precz a kysz a kysz....tfu[to było splunięcie przez lewe ramie] może podziała

Ostatnia edycja:
Witajcie - wróciłam już, wczoraj gości dziś sprzątanie i wyjazd do teścia w odwiedziny bo sam tam siedzi szwagier z rodzinką wyjechał , teściowa w szpitalu, teść nam dał bażancika na rosołek i jutro gotuję zawieziemy teściowej w porze obiadowej , ja też rymuję:-D
brakowało mi forum od wczoraj to już chyba nałóg
:tak:

Jord- ja się łapie na tym ,że wstaję i już myślę co tam u dziewczyn na forum trzeba wejść i poczytać:tak:
a Bunny trochę tu pisała ,ale zniknęła na pewno wróci jak ją zawołamy:-)
Bunnyyyyyyy chodź no tutaj napisz co tam słychać:-D

Diablica witaj :-) co tam na obiadek gotujesz?Męża masz w domku czy w trasie?
Ja już doprawiam rosołek dla teściowej i boję się przesolić bo ona na sól wrażliwa jak diabli , zawsze jak dla niej gotuję to się stresuję ,że coś nie tak zrobię , bo wiecie moja teściowa "najlepiej wszystko robi
":sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry