Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

od 2 w nocy w piatek byl juz w Helsinkach i bylam pewna ze dojdzie ....trudno poczekam do poniedzialku... Pol dnia spedzilismy w Hel. i w Ikei wpierw w dzieciecym sklepie pozniej w ikei bo mi sie zamarzyl fotel do karmienia
ale wyszlo na to ze nie wzielam bo juz calkiem bym zagracila sypialnie . Srednio wogole sie dzisiaj czuje ...zjadlam w ikei pulpety z warzyw i kuskus i mimo ze myslalam ze dietowo bedzie ok to cukier skoczyl mi do 8,2 mol ciezko mi w tej ciazy diete ustawic zeby bylo ok.

Dobzrze ze Gin szybko zareagowala ! Lepiej polezec czy zalozyc pessar niz ryzykowac. Trzymam kciuki ! 
kawal chlopczyka. Mowila Ci ginka jaka orientacyjna waga przy porodzie ? Super ze w koncu opoczniesz 
cholera wie czy jeszcze kiedys sie takie wakacje przytrafia 

....Najgorsze jest to ze mam notoryczna zgage a do tej pory ratowalam sie Rennie....wczoraj wzielam mierze po godz i masakra 8,6mol
H
Dzag co do tego badania glukozy to mysle ze nie tyle co panikujemy ze to takie fe i wogole....ale np. Ja bardzo zle sie czuje po glukozie :-( jest mi slabo i czuje ze po prostu polece . ....a smak co tam juz gorsze zeczy probowalam![]()
Jestem przeszczęśliwa, tylko niestety mnóstwo sprzątania nas dziś czeka... 

złosliwe to to, ot co :-)