Ja po pracowitym weekendzie, mnóstwo desek pomalowanych i przybitych, brakuje nam jeszcze jeden weekend do skończenia łazienki i będzie można na wiosnę w super warunkach odpoczywać.
Szkrabek super Ci się udało przyzwyczaić małego do spania i zachęcić do czytania.
Aenye trzymam kciuki za koniec remontu.
Domi to już końcówka urządzania i wspólne gniazdko będzie gotowe, tylko co ty będziesz robiła jak wszystko skończysz, zanudzisz się na śmierć, no i uważaj trochę bo nam tu urodzisz przed czasem.
Zozzolka współczuję Ci z tym jedzeniem i zapachami.
Justa świetnie sobie poradziłs z dzieciakami, szkoła przygotowawcza :-)
Piotrusiowa współczucia dla męża i daj znać jak tam oko.
Ja z moją starsza miałam większe przeboje z usypianiem bo budziła się co 2 gdz na karmienie i jak odkładałam do łóżeczka to się budziła, za to moja 5 latka po kąpieli ma czytaną książkę i potem siedzę w nogach łóżka trzymając ja za nogę tak z 10-15 minut aż zaśnie i wychodzę z pokoju.
Idę prasować.
Szkrabek super Ci się udało przyzwyczaić małego do spania i zachęcić do czytania.
Aenye trzymam kciuki za koniec remontu.
Domi to już końcówka urządzania i wspólne gniazdko będzie gotowe, tylko co ty będziesz robiła jak wszystko skończysz, zanudzisz się na śmierć, no i uważaj trochę bo nam tu urodzisz przed czasem.
Zozzolka współczuję Ci z tym jedzeniem i zapachami.
Justa świetnie sobie poradziłs z dzieciakami, szkoła przygotowawcza :-)
Piotrusiowa współczucia dla męża i daj znać jak tam oko.
Ja z moją starsza miałam większe przeboje z usypianiem bo budziła się co 2 gdz na karmienie i jak odkładałam do łóżeczka to się budziła, za to moja 5 latka po kąpieli ma czytaną książkę i potem siedzę w nogach łóżka trzymając ja za nogę tak z 10-15 minut aż zaśnie i wychodzę z pokoju.
Idę prasować.
i powiem wam ze narazie az tak zmeczona nie jestem
troszke plecy bola ale to nic MAja ma caly tydzien wolne wiec chcialam jeden dzien tak dobrze sprzatnac zeby pozniej tylko ogarniac
a teraz ide kawusie wypic i odpoczac pozniej pranie rozwiesic i na spacer mam zamiar wyjsc bo ladna pogoda
ktoras tez tak ma?
.
.Taka maź się robiła. Ale jak teraz częściej przepłukuję i przecieram to jakoś przestało się robić.