Sliwka zycze powrotu do zdrowia:-) dajz nac jak tam wyniki a niemartw sie samotnoscia moze kogos ci dadza
Domi udanej przeprowadzki zycze i daj znac po gin co tam i jak maluszek rosnie:-)
Moja corcia dala dzis pospalc wiec sie wyspalam :-) maz jeszcze spi a ja za sniadanko sie biore a pozniej na zakupy jade musze jeszcze pampersy i kosmetyki kupic i dopakowac do torby
Takze milego dnia mamuski zycze:-)

Domi udanej przeprowadzki zycze i daj znac po gin co tam i jak maluszek rosnie:-)
Moja corcia dala dzis pospalc wiec sie wyspalam :-) maz jeszcze spi a ja za sniadanko sie biore a pozniej na zakupy jade musze jeszcze pampersy i kosmetyki kupic i dopakowac do torby
Takze milego dnia mamuski zycze:-)
to już tuż tuż my.. chyba na prawdę czas spakowac torbę;]
Kurcze, nie chcę się pierwsza rozpakowywać
albo odpoczywa przed porodem i zbiera siły ;-)
wizytę mam 16.11, bo mój lekarz się martwi moimi objawami, a jak coś to dał mi rozpiskę kiedy ma dyżur w szpitalu i przychodni do której chodzę oraz wszelkie dane kontaktowe. Akurat na mojego ginekologa nie mogę narzekać, bo bardzo się troszczy, zleca odpowiednie badania (wszystko konsultuję dodatkowo z moim wujkiem, który też jest ginekologiem-położnikiem).. No, oby moje niecierpliwe i nadpobudliwe dziecię czekało. Już niby tak mało zostało, a jednak tak dużo..