Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz to sobie kawusie wypije i odpoczne z godzinke a pozniej za obiad sie wezme
Na jutro jeszcze sie na badanie wzroku umowilam przed lekarzem bo mialam isc ale zapomnialam a lekarz mi kazal wiec lekarza mam na 14 a na oczy na 12.30 a pozniej prosto do szpitala
Zozzolka nei wiem jeszcze jutro mam lekarza i sie dowiem:-) Ale dzis kolezanka byla umowic cc i ma termin na 3.12 z usg a cc zamowili jej na 2.12 wiec nie wiem czemu tak pozno mi lekarz powiedzial ze w 38tyg robia ale zobaczymy jutro a ty wiesz juz kiedy masz? i z jakich przyczyn jak moge zapytac?

Gosia pisze:Ale dzis kolezanka byla umowic cc i ma termin na 3.12 z usg a cc zamowili jej na 2.12

O jak późno... A z jakiego powodu ma planowaną cesarkę?
.
i lekarka nie mogła np. do końca kręgosłupa dojrzeć, serca obejrzeć... Musiała porządnie potelepać, żeby się ruszył. Zdjęcia tym razem nie mamy, bo cały czas był rękami zasłonięty. No niewspółpracujący typ się trafił. Teraz byle do piątku do wizyty u mojej gin :-).