Domi_Polka
Fanka BB :)
O matko. Uswiadamiacie mnie że jeszcze troche czasu meczarni psychicznej. Ja mam swoje skoki hormonów i mnie denerwuja strasznie. Plakac mi sie tez chce czasem bez powodu. I ten cholerny połog przed nami... a do tego placzace dziecko i zgadywanki o co mu chodzi. Juz mam oczy jak 5zl z przerazenia.
Ja na przeziebienie polecam czosnek i herbate z miodem lipowym! Oczywiscie herbata najpierw musi troche sie ostudzic zanim sie doda miodu, zeby nie stracil swoich wlasciwosci
zdrowia życzę!
Ja na przeziebienie polecam czosnek i herbate z miodem lipowym! Oczywiscie herbata najpierw musi troche sie ostudzic zanim sie doda miodu, zeby nie stracil swoich wlasciwosci
Zawsze zakładam najgorsza wersje i jeśli faktycznie się taka przytrafi, to przynajmniej łatwiej mi to wziąć na klatę. Ale mimo, że moje dziecko było anielskie - naprawdę, spełnieniem marzeń byłoby drugie takie dziecko choć pewnie nie ma na to szans ;-) - to ja i tak byłam bliska postradania zmysłów. Paranoja. Mój tata przesyłał mi artykuły jak rozpoznać co oznacza płacz dziecka, bo płakało a ja nie wiedziałam dlaczego a przecież nie pozwolę żeby płakało
Z karmieniem problemy były od początku, z mojej strony, a jeszcze milion dobrych rad z otoczenia oraz co raz to nowe dolegliwości znajdowane przez lekarkę z poradni patologii noworodka dodatkowo działały stresująco i dołująco. Ale to chyba uroki pierwszego dziecka. Teraz wiem, że połową rzeczy miałam się nie przejmować i żyłoby się łatwiej ;-) Niech mi tylko Bóg da szansę w postaci drugiego tak mało problematycznego dziecka, to skorzystam z doświadczenia i udowodnię, że człowiek uczy się na błędach
Aż mi się płakać chciało, bo nie wiedziałam już jak leżeć by nie bolało :-( Ewidentnie staw w środku boli