Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem, że organizują koleżanki. Ale u którejś w domu? Czy w domu przyszłej mamy? Nie mam pojęcia jak babyshower wygląda 

, jedno pranie poszło, gary pomyłam i kuchnię posprzątałam na błysk. Potem poczłapałam sama do kościoła, a mój małż w tym czasie utknął w garach
Palcem nie ruszyłam dzisiaj w temacie jedzenia. Małż zrobił śniadanie, potem rosół i placki z gulaszem. I się naużalał, że 4 godziny w kuchni spędził. No cóż... Niech wie, że jak ja robie cały i porządny obiad to mam podobnie. Może bardziej doceni 
Zanim jajka i ziemniory mi sie ugotowały to spakowałam torbe do szpitala już całkowicie, tylko na liście dopisałam co musze dołożyć tj. szczotke do włosów i zębów i szlafrok ktory jutro wypiorę. Młodego na wyjście spakowałam w reklamówe z HEBE, akurat wszystko mi sie zmiesciło, nie zamierzam żadnej małej torby nieść dodatkowo, a do mojej już by sie nie zmieściło. Ah no i też wyparzyłam smoczki, tak jak Kika :-) bo jeden spakowałam dla młodego własnie na wyjście ze szpitala.

Ja już od lat oglądam, chyba od 5 sezonu na bieżąco co rok