Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
informacyjnie dla pierwszych mam ;-).
. Skąd taki pomysł? Tylko dlatego, że inni tam tak mają? Jeszcze co innego gdyby to była taka pralnio-suszarnia, ale z tego co zrozumiałam to pierzesz na dole a suszysz u siebie. Nie możecie sobie wstawić pralki do łazienki czy kuchni? Co to kogo obchodzi co Wy w domu macie? Z małym dzieckiem to prania ciężkie będą
.
Jak tylko Mały wyczai, że leżę na którymś boku, to zaczyna fikać i się rozciągać. Jest tak ułożony, że jak leżę na prawym boku to się nogami od łóżka odbija i głowa lewym bokiem wychodzi. Słowo daję, teraz jest to już bolesne. Aż czasem wpycham mu te kulasy do środka, bo mam wrażenie że wyjdzie mi bokiem albo żebra poprzesuwa jak pod żebra trafi. Na lewym boku z kolei nie mogę za długo leżeć, bo do tej pory mnie lewe biodro boli po chwili. Ciąża powinna trwać 30 tygodni. Dokładnie to samo mówiłam w poprzedniej ciąży
.U nas - jak to w poniedziałek najczęściej - wyjadanie resztek weekendowychAgak pisze:Coś nie mam weny na gotowanie,może podpowiecie co wy dziś macie na obiad?
. Wbrew pozorom to najbogatszy dzień
bo można wybierać co się chce zjeść. Dzisiaj krem z dyni z grzankami lub rosół z makaronem, a na drugie spagetti carbonara albo ryż z prażonymi jabłkami.
).O zgodzę się. Ja już teraz łapię się na tym, że myślę sobie, że jak pierwsze dziecko przeżyło, to drugie też da radę, nawet jak mniej będę na nie chuchać, dezynfekować itpKika pisze:I tak to jest że z każdym kolejnym dzieckiem mniej dmuchamy na wszytko ( teściowa mi to przy pierwszej ciąży powiedziała i szczera prawda)
.
, śniadanko za mną, zwolnienie lekarskie do pracy dostarczone, za chwilę wybieram się na sklepy. Dzisiaj mam misję
Staniki w H&M, getry piłkarskie w Decathlonie na pasowanie na przedszkolaka dla Tymka i karnisz do dwóch okien w mieszkaniu. W końcu sobie firanki powiesimy. Ktoś tu narzekał na wiszące od miesięcy żarówki zamiast lamp
. A ja karniszy przez 2,5 roku nie mam
. Miłego dnia.
Agak, z tego co kojarzę to ktg standardowo robi się dopiero od 36. tygodnia, chyba że coś jest nie tak, albo w szpitalu się ląduje - wtedy monitorują. Ja też nie miałam jeszcze teraz ktg. A w poprzedniej ciąży dopiero w dzień porodu miałam (i nic nie pokazało).
a jakie naklejki i skąd zamówiliście, poka poka.?
:-)
Barszcz czerwony z fasolą bym zjadłaaaaaaaaa!!!
A to ja pisałam o tych żarówkach, ale kilka dziewczyn też je nadal mają, haha. Ale karniszy też nie mam
Jedynie co to taki patyk (tylko w kuchni póki co) na ktory sie naciąga firanke i wiesza na dwoch haczykach na oknie od razu. Fajnie, szybko i bez żadnego problemu. Powodzenia na zakupach.