Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aż sama się zdziwiłam. Potem zjedlismy obiad i obejrzeliśmy serial.
Będzie dobrze, a Ty sobie odpoczniesz chwilę pzred porodem. No i odzywaj się i dawaj znać jak się czujesz i jakie plany wobec Was snują lekarze!
). Jak nie ma słodyczy w domu to też cierpię. Ale zwykle mam skitrany jakiś budyń lub kisiel lub galaretkę ;-) No a surowego jaja to wiesz dobrze, że nie wolno
Ale jak robię mężowi to też mnie kroci 
Nie daj się tez zwariować z tą położną - oczywiście, że syfu w domu nie powinnaś mieć, ale bez przesady też. I reszta zamiast tak Cię straszyc powinna zakasać rękawy też i pomóc - dobre rady to są mile widziane jak jestesmy na chodzie, a nie w 9 miesiącu ciąży...
A powiedz mi jak dekorujesz swój dom? Robicie sami ozdoby czy masz juz jakieś gotowe?
Domi, masz chyba żołądek ze stali, słowo daję. Obyś tylko dziecka takiego trybu nie nauczyła 
Żadne pocieszenie, że przynajmniej wagarów nie ma. Fakt, w Polsce też do bani to jest, bo z kolei generalnie nie ma żadnego panowania nad tym, chyba że w niewielkich szkołach. Ale w UK przegięcie w drugą stronę. Ciekawa jestem jak to jest w państwach skandynawskich. Porannakawa?