Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zależy na której sali. Na "zwykłej" tak. Ale na sali intensywnego nadzoru nie, nikt nie może wejść. Nie przejmuj się tą cesarką. To nic przyjemnego, ale poród naturalny też do przyjemnych spraw pewnie nie należyMarcysia pisze:Pytanie do mamusiek po cc: czy na sali pooperacyjnej może być mąż bądź ktoś z rodziny????
. Teraz się masz skupić na pozytywnym podejściu do wszystkiego, bo to pozwala szybciej dojść do siebie, naprawdę. Za chwilę Dziecko będzie najważniejsze, a nie pocięty brzuch ;-). Powodzenia :-).
. Romantyczni i pomysłowi .Może to niemądre, bo Twój tekst miał pocieszyć MarcyięMelisska pisze:Jak rodziłam synka to na sali poporodowej byłyśmy we cztery, dwie po porodach SN i dwie po cesarkach. My po SN ledwo nogami sunęłyśmy po ziemi i Ketonal w nas pakowali, a dziewczyny po cc śmigały jak szalone, jedynie przy zmianie opatrunków posykiwały przy odkażaniu. Dodatkowo żadna nie miała problemów z karmieniem piersią, a ja płakałam bo mały nie umiał ssać, drugiej dziewczyny po SN córeczka była w inkubatorze.
, ale moje doświadczenie jest dokładnie odwrotne ;-). Mamy po porodzie sn na nogach do sali wchodziły, dziecko miały od razu, karmiły bez problemu, ogarniały wszystko wokół siebie. A te po cc (i ja) długo do siebie dochodziły, odwrócenie się na bok w łóżku czy wstanie z łóżka zajmowało kupę czasu, ja miałam problem z karmieniem bo dziecka nie miałam od razu...
zaczęliśmy z mężem oglądać serial Narcos - i całą noc kartele narkotykowe mi się śniły...
dokładnie moje myśli, tylko czemu ten mój syn się nie słucha...
Szyja długa 2cm...
więc jeszcze czekamy.

a dziewczynami w domu si enie martw napewno sobie radza i wiedza ze musze za nim sie obejzysz bedziecie wszyscy razem
sciskam mocno:-)
ja tam lubie sprzatac a najbardziej jak mam plan i duuzo do roboty
Daj znac jak po wizycie

ja jeszcze dla Mai ale to wiem co i dla meza i tesciowej wiec najgorsze przede mna 
ale co rano licze ile jeszcze nocek takich spokojnych mi zostalo

dobrze musial ukryc ten piercionek
Super ze domek juz jak domek wyglada jeszcze troche i bedziesz mogla na swieta ozdabiac
ja sobie kupilam inspirujac sie toba troche ozdob takich nie n achoinke i nowe bombki
mielgo popoludnia