quchasia no koniecznie pogadaj z pediatra i daj znac co powiedzial.
Gosia a powiedz mi, kolor Ci sie trZyma czy splukuje szybko? Bo u mnie to blednie od razu po myciu a z kazdym kolejnym jest coraz gorzej

te uroki odcieni rudosci... Zdrowka dla Mai.
Olciastrzelce hmmm nie jestem specjalista w tej dziedzinie, ale moj Oski tez na poczatku jak robil kupke to sie prezyl, denerwowal i wiercil. Mysle ze to przez niedojrzaly uklad trawienny/wydalniczy. Zreszta do dnia dzisiejszego czasem ma zawiechy przy cycu i stęka i sie rzuca zloszcząc sie. Ale po chwili jakos udaje mu sie zrobic co trzeba.
Taaaak, mama miala oko na Oskiego a ja przespalam sie 3h. Uh jaka ulga, chociaz chwilka tylko dla mnie na sen. Zanim mi go przyniosla to zmienila mu pampucha i pozniej go nakarmilam a pozniej znowu go wziela a ja poszlam sie umyc.
W ogole od soboty leci mi znowu mocno czerwona krew. Do tego podbrzusze mnie boli jak przy okresie, ale nie za mocno. No a myslalam ze juz mi sie konczy połóg, bo lecialo malutko i to juz raczej takiego bardziej zoltego koloru..a tu znowu krew czerwona, w dodatku wcale nie tak malo. To normalne, czy cos nie tak ze mna?eh...
Omg ale mam duszno w domu. Mama zmarzluch totalny i wszedzie okna pozamykala + u siebie kaloryfer chciala na mocno. Masakra

a myslalan ze ja jestem zmarzluchem, ale sie okazuje ze absolutnie nie!
G wlasnie wrocil do domu, wiec zycze wam spokojnych nocy :*