Dzis cały dzień schodziliśmy po Sztokholmie od 9 rano do 19 i chyba przesadziłam. Brzuch mnie ciągnie mocno i boli. Muszę przyhamować ..
Dostałam tez cellulitu
(((!!!! Zobaczyłam w jakiejś przymierzalni i sie załamałam. Wyglada to wszystko paskudnie.
Mowię o tym M. Tlumaczac, ze to może takie okropne światło w przymierzalni. A on , , ze to wcale nie światło, ze właśnie zauważył od kilku dobrych tygodni, ze mi sie strasznie pogorszyły nogi i pupa, ale nie chcial denerwować mnie. Tzn nie wiedział jak temat zagaić, i zaplątał sie w zeznaniach. to mnie trochę zdenerwował.
Może bym go i za drzwi wyrzuciła, ale byliśmy na ulicy
Nigdy wcześniej tego świństwa nie miałam - w ogóle mi sie nie podoba. Jutro chyba zakupie jakieś środki.
Dostałam tez cellulitu
Mowię o tym M. Tlumaczac, ze to może takie okropne światło w przymierzalni. A on , , ze to wcale nie światło, ze właśnie zauważył od kilku dobrych tygodni, ze mi sie strasznie pogorszyły nogi i pupa, ale nie chcial denerwować mnie. Tzn nie wiedział jak temat zagaić, i zaplątał sie w zeznaniach. to mnie trochę zdenerwował.
Może bym go i za drzwi wyrzuciła, ale byliśmy na ulicy
Nigdy wcześniej tego świństwa nie miałam - w ogóle mi sie nie podoba. Jutro chyba zakupie jakieś środki.
. Gratuluję tym bardziej!!
. Mamy balkon, myślę że od tego się zacznie.
ja we wtorek po lekarzu nic nadal nie wiem co do porodu mam czas na zastanowienie się powiedział ze preferuje SN ale osobiście w moim przypadku radzil by cc bo jestem szczupla brzuch mi się rozejdzie i boi się żeby mi blizna na macicy nie poszla do tego mij wzrok mam -5.5 na lewym oku i jestem po operacji i sepsie wiec mam czas do listopada na zastanowienie się ale ja bym wolala #sn rodzic ale zobaczymy jak to będzie :-) u nas wczoraj temp powyżej 36 stopni w cieniu masakra jakas rano szybko po basen poleciałam z kolezanka i napelnialam 2,5h woda ze szlalcha bo ogromny kupiłam ale później z corcia i meze się wylegiwalam
bo jak cos fajnego znalazłam to oczywiście rozmiaru nie było