olciastrzelce
Fanka BB :)
hehe jak bym czytała o swoim mężu
ostatnio 2 tygodnie prosiłam żeby posprzątał mieszkanie :/ w koncu to zrobił ale z wielkim opóznieniem
a jak już się zabrał to z rozpedu przemeblował już pokoik dla małej i... skrecił łóżeczko i ustawił :/ z pokoiku sie ciesze ale na lozeczko za szybko jeszcze przeciez 
Dzisiaj zrobiłam badania moczu i wyszlo mi za wysokie ph, za duzo leukocytow i obecne jakies fosforany bezpostaciowe :/ usmiechnelam sie do wujka google i znalazlam ze to pewnie zakazenie ukladu moczowego
dziwi mnie to wysokie ph bo ciagle jem i pije cos kwasnego czyli mocz powinien byc zakwaszony :/ mam nadzieje ze nie bedzie z tym zakazeniem zadnych problemow i ze nie zaszkodzi dzidzi 
W srode mam połówkowe to sie wszystko dowiem, juz sie nie moge doczekac zobaczenia mojego malenstwa
Dziewczyny ja to was podziwiam. Nie wiem jak bym sobie poradzila w ciazy z małym dzieckiem. Jestem tak przewrazliwiona na punkcie brzuszka ze juz teraz maz mi musi duzo pomagac.
Dzisiaj zrobiłam badania moczu i wyszlo mi za wysokie ph, za duzo leukocytow i obecne jakies fosforany bezpostaciowe :/ usmiechnelam sie do wujka google i znalazlam ze to pewnie zakazenie ukladu moczowego
W srode mam połówkowe to sie wszystko dowiem, juz sie nie moge doczekac zobaczenia mojego malenstwa
Dziewczyny ja to was podziwiam. Nie wiem jak bym sobie poradzila w ciazy z małym dzieckiem. Jestem tak przewrazliwiona na punkcie brzuszka ze juz teraz maz mi musi duzo pomagac.

:-( Witaj dietko , witaj glukometrze ...zegnaj zarcie !! Plakac mi sie normalnie chce
wpadne doczytac wieczorem, musze sobie jakies jedzenie zrobic ...a mam caly gar fasolki 
juz nie takie pomylki widzialam ale tym razem ma byc dziewczynka .