Śliwka91
Fanka BB :)
Dzag a Tobie kazali mierzyć po każdym posiłku, czy tak sama dla siebie mierzysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
)...
: Przepis "Blok czekoladowy doskonałe proporcje" autorstwa Sara_R
. Matko, aż mi ślinka pociekła... A w sumie ten "blok" to i się tylko z TYM blokiem skojarzył i trafiłam. Ja nie lubię
, choć robiłam kilka razy, na święta Bożego Narodzenia.
Dziewczyny mają rację z tym osamotniwniem Twojej mamy. Moze ona po prostu chce zwrócić na siebie czyjąś uwagę. A w tamtym momencie akurat Ty byłaś pod ręką... Odpozywaj teraz zebys nie zaszkodziła Maleństwu zbyt dużym wysiłkiem
Aż codziennie jestem na siebie zła, ze nic nie robie!!! Ech, moja mama i starsza siostra takie zorganizowane zawsze, a ja i moja młodsza siostra wiecznie zmęczone, bałagan w domu i nic sie nie chce. Kurcze, skąd te geny? 
.