Śliwka91
Fanka BB :)
Ola o kurczę to się porobiło ale z taką wagą dziecka to już na spokojnie. Może zatrzymają jakoś akcję. Oby wszystko dobrze się skończyło!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurde... trzymaj się kochana! Najważniejsze, że będziesz pod ścisłą kontrolą! A Twoja mała ma już mase mojego synka w 38tc
3100g Także będzie dobrze! Poradzi sobie Marysia w razie czego! A do tego czasu jak najdłużej się trzymaj w dwupaku
taki przykaz odgórny!

takiego chudego ale glugiego ale w sumie to tez nie taki mocny
ale nic sie powazniejszego nie stalo wiec jetem spokojna
teraz odpoczywam bo plecy bola

I dziś skumałam, że to nie młody tylko macica - po prostu się kurczy... do tego przyszedł mi od kilku dni ból jak na okres w dole brzucha, ból krzyża i krocza - czyli komplecik :-)
) - niestety mam zatwardzenie nonstop, ale i tak co chwila tam ląduję i jelita się po woli czyszczą... tak to przynajmniej wygląda... we shall see ;-)