Piotrusiowa
Fanka BB :)
marcysiaa - ja dostałam w spadku po dzieciach znajomego matę fisher price z takimi leśnymi motywami. Od poniedziałku kładę na niej Luizę i czasem dziecka przez godzinę nie ma. Aż czasem mi szkoda ją zabierać z tej maty, bo taka zainteresowana. Dzieki tym wiszącym zwierzaczkom zaczyna rączki ładnie wyciągać. W każdym bądź razie polecam 
quchasia - u nas też delikatnie lampka nocna jest zapalona. Specjalnie wymieniliśmy żarówkę w jednej na taką slabiutką.
Domi też bym się wystraszyła takiej reakcji dziecka. Ale chyba wszystko się wyjaśniło. Skoro Tobie coś zaszkodziło to i małemu mogło.
quchasia - u nas też delikatnie lampka nocna jest zapalona. Specjalnie wymieniliśmy żarówkę w jednej na taką slabiutką.
Domi też bym się wystraszyła takiej reakcji dziecka. Ale chyba wszystko się wyjaśniło. Skoro Tobie coś zaszkodziło to i małemu mogło.
no cóż cierp cialo żeś chcialo
tzn. Blanka dalej grzeczna, ale ja nazamawiałam tyle ubrań dla Niny (muszę je dziś poodbierać), mam gina na popołudnie, jeszcze obiecałam bratowej, że popróbujemy fryzury, bo ma studniówke w sobotę i mam ją czesać, Nina ma bal karnawałowy jutro i też myślę nad fryzurą, a do tego sama z Blanką jestem, więc ciężko się zająć czymkolwiek
wczoraj ksiądz po kolędzie chodził to chociaż mam posprzątane w miarę
to jest dramat...
za to starsza w swoim pokoju śpi przy zapalonej małej lampce