reklama

Mamy lipiec 2013

Patrycja witaj na forum!
Tuska u nas było tak 1. Dzień razem do drzemki, czyli od 10 do 12, 2. Dzień razem ok. 1, a później Zu zostala sama przez jakieś 3 godz. , 3.dzien juz normalnie. Przez pierwsze dwa m-ce chodzila na 4 godz. dziennie. Po tym okresie juz na całe 9 godzin. Uwierz mi, dobry żłobek tylko pomaga w rozwoju dziecka. Będzie dobrze, zobaczysz!

reklama
Hej dziewczyny:-)

Patrycja witaj na forum.
Małgosiu ja wiem że żłobek to dobre miejsce i że będzie ok ale przeraża mnie ta rozłąka:-) pięknie się zrobiło i mam nadzieję, że tak już zostanie. Nie mam pomysłu na obiad może coś podrzucicie? Jutro mam z małym fizjoterapeutę - mam nadzieję że będzie zadowolony z naszych postępów.
Miłego dnia kochane :-D

hej, pięknej pogody dzień drugi :-)

My dzisiaj u rodziców, bo jest tak fajnie, że cały czas na dworze siedzimy.

Małgoś a jakiś urlop to kiedy Ci się szykuje?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:-)
Jest cudownie:-D Piękna pogoda i cieplutko czyli to co lubię najbardziej:-)
Małgosia mały miał napięcie osiowe i trochę musieliśmy to skorygować a teraz chodziliśmy na kontrolę ale już nie musimy bo jest ok i pan stwierdził że mały do 13 miesiąca prawdopodobnie będzie chodził. Już się tego boję.:-)
W co ubieracie Wasze maluszki w taką pogodę?

Tuśka ja Laurę dzisiaj tak ubrałam: body z krótkim rękawem, legginsy i skarpetki, ale teraz ma ściągnięte bo jest gorąco. Dzisiaj w sumie pierwszy raz na krótki rękaw jest na dworzu :tak:

Tuska to donrze, ze jiz jest ok! my tak samo się ubieramy jak Ewelina Laure:-)
Ewelina jedziemy jutro do Sopotu na 4 dni. P z Małą Zu na odpoczynek a ja do pracy. Niestety.

reklama
Ja tak samo ubrałam Mikołaja tylko zastanawiałam się czy nie ubrać mu krótkich spodenek.
Małgosiu fajnie że chociaż będziecie razem przez te 4 dni a nie musisz wyjeżdżać sama :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry