reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy lipiec 2013

O jak tu cicho.
Ja wczoraj myślałam ze zwariuję, Gabryś tak marudził przez cały dzień ze nawet prania nie powiesiłam. Jeszcze mój tato mnie wkurzył bo przyszedł z tekstem co tu taki bałagan :wściekła/y: a widział że Gabrysia trzymałam na ręcach i w tym czasie robiłam dziewczynkom jeść.

reklama
Hej:-)
Halo halo dziewczyny co się dzieje , że tu taka cisza???
Hej Viv mogłaś tacie powiedzieć żeby ci pomógł bo od mopa mu ręce nie odpadną a nie się czepia:-D

Hej, :szok: dziewczyny gdzie jesteście? Moonaza, Wisnia13 ?

Viv ta znam to tylko, że u mnie to mąż tak mówi hehe i też mnie aż krew zalewa jak to słyszę.

Mamusie muszę się wam pochwalić- Laura już 4 razy zrobiła siusiu na nocnik:tak: Jestem z niej taka dumna, chociaż ona i tak nie wie o co w tym chodzi:-)

Ja już jestem zdrowa, ale młoda ma katar i wydaje mi się, że większy. Lekarka kazała kupić tylko Nasivin i wodę morską i odciągać. Ale tu jest problem bo słychać jak jej w nosie rzęzi, a nic nie chce wylecieć.

Mam kolejne 1,4 kg mniej:-)Ciekawe jak święta przeżyję z takimi pysznościami.

Miłego weekendu kochane i odzywać się, odzywać.

Hej Dziewczynki już po weekendzie:(ale szybko zleciało

Ewelina245 GRATULACJE dla córeczki i dla MAMUSI:) jak to robisz że tak z wagi lecisz-zazdroszczę jak chyba rosnę wszerz;) a jeszcze jedno zdradź jak córeczkę nauczyłaś na nocniczek siadać??

A tak wogóle to widzę że kuj-pom rządzi,bo ja też z tego regionu:)

Pozdrawiam miłej i przespanej nocki życzę

Hej:-)

Dziewczyny a wy sobie zrobiłyście wakacje od forum ?
Wiśnia a skąd jesteś , ile masz lat? Opowiedz nam coś o sobie:-)
Pogoda nas nie rozpieszcza:-( :-(U nas wesoło młody kombinuje , siedzieć nie chce , raczkować woli w tył ale jak ma się przemieszczać to perfekcyjnie się czołga i ostatnio woli bawić się na kolankach tzn opiera się rączkami na zabawce i na kolankach się bawi.
Miłego dnia!

Tuśka88 jestem z Piernikowa tzn Torunia;)w tym roku stuknie mi 30:( jestem na urlopie macierzyńskim i niestety już się boję powrotu do pracy...Zuzia już raczkuje wszędzie Jej pełno:D martwię się tym ząbkiem że jeszcze się nie przebija,czy to normalne ??????

U nas też pogoda paskudna siedzimy w domu i mamy porządki świąteczne,tzn ja sprzątam a Bulinka robi za mną bałagan:D

Miłego dzionka

jak dla mnie to normalne, nam też mały się budzi i płacze po nocach a nic nowego się nie przebija tylko dziąsła są opuchnięte.
U nas porządki wyglądają bardzo podobnie:-)

reklama
Cześć Mamusie!
przepraszam za ciszę, ale... jak zwykle się dużo działo:)
ale po kolei.

Ewelina - jakie kiecki kupiłaś i gdzie? ja też jestem "kieckowa" i szafa Małej Zu pęka w szwach, ale zakupy są silniejsze ode mnie:) Co do zająca, to u nas w domu nie było takiego zwyczaju, więc się pewnie ograniczę do drobnostki.SIKU?? zaimponowałaś mi! ja się przymierzam rozpocząć batalię jak będzie ciut cieplej, bo za dużo korowodu z tymi szmatkami.

Viv- dobrze dziewczyny mówią, proproś Tatę o pomoc i będzie czyściej;)

My weekend spędziliśmy u dziadków, było super miło, w myśl zasady, że wszystko co dobre się szybko kończy, dziś postanowiłam zmienić robotę, bo dotknęłam dna. I takim oto sposobem od maja dostanę przeniesienie. Ciekawe czym się będę zajmować.

Czy Wasze Maluszki też jedzą z takim zapałem chrupki kukurydziane??

ps.
Tuśka - pisałam posta:-)

Do góry