ewelina0307
Fanka BB :)
Witam was dziewczyny dzisiaj chyba już wieczornie rzadko zaglądam bo mam siostrę po operacji w szpitalu i moje dni kręcą się teraz koło niej. Wiadomość dla studiujących dowiedzcie się na uczelni bo u mnie za urodzenie dziecka należy się kasa moja koleżanka dostała tylko nie wiem dokładnie jakie warunki należy spełnić. Przepraszam że nie bede odpisywać każdej bo trochę tego natworzyłyście zdrówka życzę dla każdej oraz dla maleństw:-)
. Szczęście w nieszczęściu, że są momenty, że nie swędzi w ogóle;-) mam nadzieję, że po tych lekach będzie o wiele lepiej
:-(ciagle się kręciłam aż poszłąm leżec, stękać i głośno sapać do drugiego pokoju zeby M się do pracy wyspał, i jeszcze cieżko mi było oddychać bo za nisko poduszke miałam..eh jestem nie do zycia. boli tak, że jestem załamana , psychicznie jestem wrakiem.chodze po scianach. mój M wlasnie pojechał do pracy cały dzien sama bede musiala sobie radzić , kochany przynajmniej zrobił mi na snadanie kanapeczki zebym nie chodzila..i do 20 sama musze odleżyn dostawać..mam tak dość że przez myśl mi przeszło <<mozecie mnie zlinczować>> że dzidziuś mi tylko przeszkadza , bez niego było by mi lżej , mogłabym sobie wziać silne leki p.bólowe nie męczyłabym się tak..załamka taka ze nie wiem co myśleć.. jestem zła na siebie na cały swiat, na to ze musze mieć takiego pecha..i dlaczego ja akurat ? :-( eh dziewczyny nie życzę zadnej z was takiego cierpienia. pozdrawiam i zyczę miłego dnia. pewnie bede odsypiać dzis caly dzień lub szukać czegoś do roboty by tylko nie mysleć o bólu..eh koniec wywodów. buziaki d;la was