Ja dziś poszłam do lekarza i przepisał mi same lekarstwa bez recepty więc kto tam jest przeziębiony to może też z nich skorzystać, na gardło bolące roztwór do płukania gardła GLIMBAX 3 razy dziennie 15 ml płukać, do ssania Isla, a syropy na kaszel to DROSETUX, STODAL albo MALIA. Ja sobie kupiłam ten ostatni bo jest o smaku malinowym dobry no i mam dużo pić ciepłych herbatek itp. i po prostu muszę to wyleżeć. I tak zrobię. Jak mi nie przejdzie to za tydzień mam przyjść i mi da antybiotyk…oby mi przeszło.
kaskaleczna do połowy jest dobre

nie dowie się o tym…przecież nie czyta forum
maagsiaa to dobrze że już jest wszystko ok z Twoim mężem i zrozumiał swój błąd i zachowuje się tak jak powinien się zachowywać szczęśliwy przyszły tatuś
J mój M też się cieszy że nasze dzidzi jest aktywne w moim brzuszku i może go poczuć i zobaczyć jak się rusza częściej, a wierci się niemiłosiernie szczególnie jak coś zjem albo jak leżę spokojnie
kika80815 ja przed pójściem do lekarza brałam paracetamol bo miałam lekką gorączkę, płukałam wodą z solą gardło, łykałam aliofil (to jest czosnek w tabletkach) i witaminę C. No a teraz biorę to co mi przepisała lekarka. Kuruj się tam bo musimy być zdrowe na przywitanie naszych maleństw
J
Gnosia24 nie zazdroszczę twoich dolegliwości, to już wolę tą moją zgagę, ale dziś się dowiesz i ci lekarz powie co masz robićdaj znać jak będziesz po wizycie.
Dobra ja spadam pod kołderkę i kocyk się wygrzewać:-)