reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

gnosia ja tez panikowałam jakis czas temu na forum ze moja dzidzi jeszcze nie przekrecone..a jestem jakies 3 tygodnie przed Tobą;p tez jestem nastawiona na naturalny ale co zrobic..ja mam nadzieje i czekam:) jak mówi rojku jeszcze jest czas i ja mocno wierze ze rojku ma racje :-D
gusiak i jak Twoje obliczenia? widzisz jakąs regularność? ja mialam zaczac zapisywac na co moja gin stwierdzila ze teraz to jeszcze za wczesnie (33 tc?:eek:) bo i tak malenstwo nie ma jeszcze stałych godzin..troche nie sadze ale moze i ma racje..
kaskaleczna to cudownie!!! wielkie gratulacje!:))) swoją drogą parowki z musztardą ...jezu musze zjesc!

ja mam egzamin za 3 dni a raczej dwa...matko co mnie wzielo zeby nie przełożyć sama nie wiem po co tam ide bo totalanie nie moge sie skupic..sprawa z ZUSEM wciaz sie slimaczy wyprawka nie gotowa mieszkanie w proszku to jeszcze tylko oblanego egzaminu mi sie zachcialo..niestety pisemny;P
na pocieszenie opowiem wam co mi sie przydarzylo...dzis w markecie stojąc grzecznie z zawalonym koszykiem nabralam wiary w ludzi. Pewien mezczyzna zaczepil mnie dlaczego stoje w kolejce z takim brzuchem ja jak ja odpowiedzialam ze nie stoje i nic nie szkodzi poczekam ( jelen ze mnie jakich mało;/) i wiecie co...ten czlowiek zawstydzil wszystkich...z 10 osób przede mną młodych zaznaczam stalo jak wrytych gdy ten zaczal wygłaszac swoją mowe o zhamieniu spoleczenstwa braku zasad i totalnej ignorancji na innych...ja stałam jak wryta i chetnie zapadlabym sie pod ziemię gdy miły Pan prawie wykrzykiwała hasła o znieczulicy społecznej kazdemu po kolei w twarz ( łącznie z ekspedientką)....:szok: wszyscy łącznie ze mna hahah patrzyli w ziemie. Bylo mi strasznie glupio ale jak wrocilam moj M stwierdzil ze jestem totalnie nieasertywna i dobrze ze ktos przemówił innym do rozumu za mnie (chociaz w specyficzny sposob):)

reklama
kaska super wiesci :)

kawal na dzis bo gusiak się obija :D

-Mamo dlaczego moja kuzynka nazywa się Róża?
-Bo ciocia bardzo lubi kwiaty.
-A ty co mamo lubisz najbardziej?
-Wacuś proszę nie zadawaj głupich pytań.

Ja też już po wizycie. Dzidzi jak zwykle jest starszy o 1,5 tygodnia. Pytałam się o termin CC i zostanie przeprowadzona 5, albo 7 dni przed 1 listopada :-) Cieszę się, że mogę się przygotować, ale ogarnęło nie przerażenie, że tak mało już zostało czasu. Kolejna wizyta za 3 tygodnie i wtedy omówimy szczegóły. Póki co dbać o siebie.

DoMisia no to ładnie, że dzidziol w porządku i reszta też ok :)
Mnie się teraz jakoś zaczęło dłużyć... Coś te tygodnie stoją w miejscu. Niby zaczęłam już 8my miesiąc, ale to jeszcze całe dwa do terminu!!

DoMisia czyli wielki dzień zbliża się wielkimi krokami :)

rojku a mi leci na razie strasznie szybko, jak ktoś mnie pyta, który tydzień, to co chwilę podaję większą liczbę i sama jestem w szoku. Może niebawem i mi się będzie dłużyć. W końcu mam młodszą ciążę od Twojej i powoli kończą mi się intensywne zajęcia w domu, więc więcej czasu będzie luźnego na nudy :)

Upatrzyłam jeden wózek i będę jechała oglądać go w piątek albo sobotę. Niestety jest wystawiony na aukcji i będę musiała jakoś ją wygrać jeśli się okaże taki w rzeczywistości jak w opisie :)

Dziś miałam samotną nockę, ale jakoś dałam radę. M wrócił i nie poszedł spać, bo mu się nie chce - trochę zdrzemnął się w pracy i w domu usnąć nie może :)
Po południu jedziemy do znajomych na pogaduchy. Cieszę się bardzo, bo nie widzieliśmy się z nimi z rok. W ogóle przez 2 prace M nasze życie towarzyskie legło w gruzach :/ ja się widuję ze swoimi psiapsiółami, ale tak w mieszanym gronie to nie pamiętam, kiedy balowaliśmy... Poza sylwestrem :)

Miłego dnia wszystkim życzę.

reklama
Hej dziewczyny :)
Napisała wczoraj 12 stron i olałam sprawę. Napisałam do promotora, że więcej materiałów będę mieć od października. Nie miałam już siły wymyślać dalej, brzuch mnie bolał, w nocy przeszło, a nad ranem znów zaczęło. Brałam nospe, ale efekt był do 2-ch godzin. Na szczęście dziś mam wizytę, więc dowiem się co i jak. Do terminu porodu zostało mi 46 dni- planowanych. A ciekawe ile rzeczywistych;-)
gratuluję udanych wizyt i miłego dnia życzę:tak:

Do góry