reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witam Was o poranku! ja juz po śniadanku , mała kopie jak szalona. ide zaraz pranie wieszać w domu , bo na dworze dzis zero stopni i wybieram sie na polowanie do lidla mam nadzieje ze cos zostanie dla mnie. Trzymajcie kciuki! :) Dziś rzeczy dla synka a w poniedziałek dla córci! Uwielbiam zakupy:-):-D:-D

Pozdrawiam

7u229n73xrci349t.png

Dzień dobry:)
ja dzionek zaczęłam z czekoladą na gorąco z nutą chilli :))) i rogalikiem maślanym :)
na małą już wszystko czeka, do szpitala wszystko jest (tylko niespakowane) z butami mam podobnie kupiłam jedne i nie mam zamiaru inwestować w kolejne... dzisiaj stomatolog na 13:szok: boje się:sorry2: dziecko urodziłam drugie w drodze a stomatolog mnie przeraża :baffled: też chciałam z lidla tą bluzę na misiu ale zanim się zbiorę to nie wiadomo czy się załapię ;-)

u mnie od początku tygodnia pogoda piękna, w związku z czym ogarnęłam już całe pranie Malutkiej... zostało mi do wyprasowania jeszcze kilka drobiazgów.

Co do butów to się nie wypowiadam bo nawet adidasy wszystkie robią się ciasne... a te, które kupiłam chwilę przed tym jak dowiedziałam się , że jestem w ciąży leżą nierozchodzone... i jak moja stopa się nie ogarnie to już więcej ich nie założę ;/

Co do stomatologa to się wybieram już od bardzo dawna i wybrać się nie mogę... i póki nie zaczną boleć pewnie się nie wybiorę.... jakaś trauma z dzieciństwa :zawstydzona/y:

Zaczęłam swojej Niuni puszczać kołysanki wieczorem... łudzę się, że jak już się urodzi to będzie się przy nich uspokajać.

haha rojku żebyś wiedziała że robię furorę..;p widze to w oczach przechodniów ;-) a moj M jest implantologiem czyli stomatologiem ale po medycznym więc w razie jakby tu mi zaglądał oddaje mu ze jest lekarzem a nie jakimś tam dentystą :-) bo człowiek delikatny na tym punkcie;-)a propos dziewczyny nie bójcie się stomatologów..podobno są bezpieczne znieczulenia ew żele które nakłada się przed jesli nie chcemy zastrzyków chociaz wiadomo do przyjemności to nie nalezy..:sorry2:Słuchajcie kobitki jak to jest z tymi farbami pokojowymi..my robimy malowanie w weekend (jak zwykle na ostatnią chwilę) i tak się zastanawiam po jakim czasie moge spokojnie zostać na noc we własnej sypialni...1,2 noce? Przeraza mnie ten remont..ale z drugiej strony się ciesze bo wreszcie bede mogła porządnie zaczać przygotowania bo tak wstrzymywałam się z praniem,rozpakowywaniem łożeczka itd bo i tak mi to wszystko w kurzu utonie...no o ciekawe jak się odnajdziemy nagle na mniejszym łóżku :)... Łożeczko musimy wstawić do sypialni zatem z mega łoża uciekamy na 140x200..ja z moim brzuchem zajme te 120 a M niech się ciśnie..:))

reklama
Hej dziewczyny! Wczoraj Was czytałam, ale byłam tak zmęczona, że nie miałam siły ani weny, by coś napisać... Niedawno cieszyłam się, że mnie nie wzięła żadna choroba- długo się nie pocieszyłam-herbatki i wit C poszły w ruch :p Może nie doprowadzę do stanu całkowitej choroby :p

Co do opuchlizny ja się nie wypowiadam.. moje nogi jak 10t kloce i ubranie jakichkolwiek butów, to koszmar, nawet kapcie mam za ciasne ;/ Ale już niedługo, czuję, że już "bardzo niedługo" :p Piersi mam nabrzmiałe, wieeelkie, bolą jak ch... i coraz więcej wydzieliny, poza tym skurcze dokuczają. Wczoraj w nocy miałam właśnie skurcze i jak wstałam, to strasznie bolały mnie jajniki, myślałam, że przejdzie, ale jednak nie, dziś umieram,do tego krzyż mnie boli i z łóżka nie mogę się podnieść :(

Muszę jechać do mojej mamki po moje pudła z ubrankami dla Milenki , boję się już samochodem jeździć, ale mąż pracuje od 15 do 24, więc nie mam innego wyjścia niż jechać sama :(

Co do malowania, to mój mężuś właśnie maluje przedpokój i nie czuję zapachu farby, farba ze śnieżki, wspaniała :)

Milenka mało się rusza, w dzień naliczę może 10 ruchów, natomiast w nocy szaleje, że spać nie mogę :p

Wczoraj byłam na pokazie garnków wellmax z babcią, zestaw garnków 8000 zł! Nie pomyliłam ilości zer! Myślałam, że urodzę tam jak się dowiedziałam haha Jak babka nagadywała mnie i babuszkę na te garnki to powiedziała mi, że będzie chłopczyk, nie dziewczynka :szok: pomyślałam sobie, że to jakaś obłąkana babka, ale zdania zmienić nie chciała xD

Do góry