R
rojku
Gość
kaska tylko ciekawa jestem, czy na moje kacze stopy to nie będą za wąskie... 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zatem powiem Wam że po tych dwóch dniach latania po lekarzach mam 3 diagnozy
mononukleoza, zapalenie wezła chłonnego lub zapelenie ślinianek..dodam że każda Pani doktor byla święcie przekonana do swoich racji...
i kazda wypisała mi antybiotyk. Przy tym moja gin okazała się totalnie olewczą babą grr jezu tylko kase brać a jak pod koniec ciązy ma ze mną pierwszy problem to już nie moge na nią liczyc...Tak czy siak po konsutacji z...moim M ,w sumie tez lekarz, postanowiłam poczekać 24h i niestety ale zacznę łykać Duomox:-( Troszkę się obawiam antybiotyków w ciązy ile by mi nie mówili że są bezpieczne...
Wcale sie tym nie przejmuję i człapie w tych buciorach i rózowej ogrodowej kurteczce po okolicy hmm i tylko po okolicy nie zapuszczając się w bardziej zaludnione tereny;-)
na szczęście mam adisady które były za duże i chodziłam z wkładkami teraz te wkładki wyjęłam i sa idealne :-) Dzisiaj cały dzień się kuruje herbatką z miodem i cytryną próbuje pokonać przeziebienie. Także wybieram się w poniedziałek do lidla chciałam kupić ogrodniczki i sweterek i na szczęście u mnie w mieście chyba z 6 lidlów więc tak szybko nie wykupują te termometry bezdotykowe co były miesiąc temu jeszcze w zeszłym tygodniu były