R
rojku
Gość
kaska tylko ciekawa jestem, czy na moje kacze stopy to nie będą za wąskie... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zatem powiem Wam że po tych dwóch dniach latania po lekarzach mam 3 diagnozy
mononukleoza, zapalenie wezła chłonnego lub zapelenie ślinianek..dodam że każda Pani doktor byla święcie przekonana do swoich racji...
i kazda wypisała mi antybiotyk. Przy tym moja gin okazała się totalnie olewczą babą grr jezu tylko kase brać a jak pod koniec ciązy ma ze mną pierwszy problem to już nie moge na nią liczyc...Tak czy siak po konsutacji z...moim M ,w sumie tez lekarz, postanowiłam poczekać 24h i niestety ale zacznę łykać Duomox:-( Troszkę się obawiam antybiotyków w ciązy ile by mi nie mówili że są bezpieczne...
Wcale sie tym nie przejmuję i człapie w tych buciorach i rózowej ogrodowej kurteczce po okolicy hmm i tylko po okolicy nie zapuszczając się w bardziej zaludnione tereny;-)
na szczęście mam adisady które były za duże i chodziłam z wkładkami teraz te wkładki wyjęłam i sa idealne :-) Dzisiaj cały dzień się kuruje herbatką z miodem i cytryną próbuje pokonać przeziebienie. Także wybieram się w poniedziałek do lidla chciałam kupić ogrodniczki i sweterek i na szczęście u mnie w mieście chyba z 6 lidlów więc tak szybko nie wykupują te termometry bezdotykowe co były miesiąc temu jeszcze w zeszłym tygodniu były