Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wstawie na zakupowy zaraz to podejrzysz sobie, my ostatnio bylismy w hm tylko ja obiecalam sobie ze nic nie kupimy bo Maly ma wiecej ciuchow juz od Taty i zaraz mnie przescignie... polowy to pewnie nie zdazy zalozyc bo za male bede...
oj moja też ma pokaźną garderobę tylko że zanim na nią będzie dobre rozm 56 to też troszkę minie więc mam nadzieję że założy większość o 9.00 będę się zwijać i lecę do biedronki na zakupy, wczoraj problem z autem miałam ech
czuję jakby mi się pochwa rozszerzała tak kłuje i jakby naciągała i rozluźniała dziwne uczucie
tez mam takie uczucie bardzo czesto, strasznie dziwne.. u mnie zakupy staly sie zajeciem dla P w ostatnich dniach jak leze zaziebiona.. hmm co do brzuszka no nie powiem jest co nosic.. przytylam w ciazy 20 kg.. dokladnie 18 ale juz dodaje na zapas.. teraz planuje zgubic do 55kg, bo zawsze tak 51 wazylam, niewiem jaki za 2 tyg bede miala..
heeh
aj nie martw się wagę zgubimy )
tylko ja mam brzuch mały jak na swój tydz hehe ;p chyba taki moj urok ;p albo to że mi się rozlało dużo na tyłek nogi
ja tez dostalam po nogach,tylku, rozstepy mi powychodzily na udach piersiach brzuchu... ojej ale szybko wrocimy do formy, akurat na zime w sweterkach to ok a na wiosne juz bedziemy sexy Mamuski