Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No ale jak było opowiadaj, miałaś znieczulenie czy na żywca? i widać da się wytrzymać ból co? choć i tak już byłas wymęczona codziennie jakies skurcze, fajnie że tak szybko dochodzisz do siebie, też bym tak chciała
Hej! ja nie chcę rodzić ani w halloween, ani we wszystkich świetych, ani w zaduszki... Marysia wie , że ma zakaz wychodzenie ze mnie w te dni i mam nadzieję, że posłucha mamusi ;-)
czesc Dziewczyny..
Od rana nie moge juz spac, stresuje sie ta dzisiejsza wizyta.. i tez napad glodu sie pojawil tak mi w brzuszku zaburczalo ze az moj P mowi nie warcz hehe , trzymajcie kciuki za wizyte Mamuski...
u mnie siara jet od 4 miesiecy ;p a jestem w 40 tyg i 4dniu i nie zapowiada ie nadal hehe
dzisiaj mojego poproszę żeby mi brodawki wymasował bo zawsze po tym dostaje skurczy :-)