• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy listopad 2013

wszedzie sie pchaja ludzie niestety... tutaj na przystanek autobusowy np ja weszlam pierwsza wiec ja wchodze pierwsza do autobusu, niema ze ktos sie wepchnie, niestety jak w Pl ludzie po pietach depcza byle by szybko wejsc, nie zawsze tak jest ale czestooo.

reklama
o a u nas na przystankach szal. mam szacunek ogromny do starszych osob, ale w takich sytuacjach oni pokazuja co potrafia i nieraz czlowiek traci cierpliwosc. nawet nie patrza na to ze kobieta w ciazy. jej torby musza siedziec obok niej a ty sobie stoj.

reklama
babki wychodzace z kosciola sa najlepsze jak sie pchhaja, dopiero u komunii byla i taka swieta bo glosno psalm spiewala a do autobusu to pierwsza nawet nie patrzy kogo pcha... u nas becikowego troszke wiecej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry