reklama
Nati_80
Fanka BB :)
Caroline - trzymam kciuki
Ja tez poroniłam, w lipcu w zeszłym roku. Nie życzę żadnej kobiecie
A ja dzisiaj mam dzień skurczowy. Narazie tylko te braxtona-hiksa, niebolesne. Tylko, że troszkę przeszkadzają, bo nic robić nie mogę. Jeszcze do tego moja Niunia sobie dyskotekę urządza w brzuchu. Niby czytałam, że dzieci w brzuszku mają stałe pory, że po porodzie będą tak samo aktywne. Nie wiem co będzie z moją, bo fika teraz o róznych porach, czesem co pół godziny a czasem pół dnia spokoju.
Ja tez poroniłam, w lipcu w zeszłym roku. Nie życzę żadnej kobiecie
A ja dzisiaj mam dzień skurczowy. Narazie tylko te braxtona-hiksa, niebolesne. Tylko, że troszkę przeszkadzają, bo nic robić nie mogę. Jeszcze do tego moja Niunia sobie dyskotekę urządza w brzuchu. Niby czytałam, że dzieci w brzuszku mają stałe pory, że po porodzie będą tak samo aktywne. Nie wiem co będzie z moją, bo fika teraz o róznych porach, czesem co pół godziny a czasem pół dnia spokoju.
ewelina0307
no to jest chyba najgorsze niedość że czekamy i nic nas nie rusza to jeszcze brak zajęcia. Ja tak w poniedziałek miałam mama z siostrą na rehabilitacje pojechałą wiec miałam wolne to myślałam że oszaleje w domu, takto chociaż codziennie 4 godziny jakieś zajecie ale już teraz mi nie pozwalają jeździć i jade tylko wtedy jak już naprawde nie ma kto
nati z tą aktywnością to mam nadzieje że nieprawda bo moja mała jak zacznie przed 23 to całą noc to jak tak będzie szaleć jak się urodzi to ja nie wiem
nati z tą aktywnością to mam nadzieje że nieprawda bo moja mała jak zacznie przed 23 to całą noc to jak tak będzie szaleć jak się urodzi to ja nie wiem
Ostatnia edycja:
ewelina0307
tylko ja nie z tych co potrafią uleżec co prawda jakbym musiała to dla maleństwa wszystko ale skoro się dobrze czuje a porodu mimo prawie 39 tygodnia ani słychu ani widu to tym bardziej nie zamierzam leżeć
ewelina0307
wszystko jak na złość jak chce się żeby siedziało w bezpiecznym brzusiu to chcą wyjść a teraz jak już czas to uparciuchy siedzą. Od małego chcą rządzić

natalia2291
tak to juz jest z tymi uparciuchami naszymi.. My po obiadku wlasnie zjadam ostatnie brokulki bo moja hemoglobina okropnie niska i niestety musze jesc to czego nie lubie... za godzinke top chef wiec trzeba ogladac bole narazie delikatne. Ale juz sie boje co bedzie pozniej.
reklama
ewelina0307
ja dopóki dziewczyny nie zaczeły rodzić to jakoś funkcjonowałam ale jak się już tyle posypało to tak im zazdroszcze że aż świruje