reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Nati maszrację usg nie pokaże prawidłowej wagi tymbardziej ze w jednym miesiący przybrał na wadzę 1,6kg a teraz jak poszłam po 3 tyg to aż mnie przytkało tylko 300g, lekarka sama powiedziała, że brzuch mam duży, ale jedyne co dla mnie to oznacza to wyciskanie klocuszka:) boję się tylko ze nie będę dała rady...zobaczymy dziś wstałam z podłym nastawieniem za oknami mgła że nic nie widać nie dość, ze mam dość siedzenia w domu wyczekiwania to jeszcze nie ma co ze sobą zrobić, ani spacer, ani jakaś rozrywka bo gdzie jak człowiek ledwie chodzi i kolejny dzień taki sam .............czyli do d...py. Beznadzieja zazdroszczę mamom które już urodziły, fakt z dzieckiem na spacer w taką pogodę nie wyjdziesz....widocznie taka pora roku mi nie służy jak człowiek chodzi do pracy to dzień zaczyna po 17 gdy przychodzi z pracy a tu od rana to samo:)
A swoją drogą to Natalia chyba rodzi tak się udzielała na forum a u kilka dni cisza..........

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny... Jutro jest nasz termin :) A my dalej w dwupaku, choc organizm wysyla mi coraz wiecej sygnalow ze tuz tuz, jakos nie mialam nastroju pisac taka zmiana hormony sie odkrecily w druga strone.. Pare dni temu wypadl nam ten czop.. takze jeszcze troszke, wczoraj bylo mi tak niedobrze na wieczor przez 2 h chyba mnie trzymalo myslalam ze w lozku bede wymiotowac, dzis co chwile lazienka- organizm sie oczyszcza..Moje swedzenie ciala ustapilo w 90 procentach. Synek rusza sie ale cale noce raczej przesypia:) Nasi bliscy, znajomi juz nie moga sie doczekac Naszego Malucha a on jaja sobie robi w brzusiu:)
Pozdrawiam, zaraz wstawie zdjecie naszego Brzusia:)

Witajcie dziewczyny. Doczekałam się na moją Hanulkę. Urodziłam w środę o 10.35. Parametry startowe to 3630g i 56cm. Jest przeciwieństwem swojej siostry. Tamta bardzo jasny blond, a Hania na oddziale zaskoczenie i zainteresowanie wzbudzała ma tak ciemne i gęste wlosy. Poród z emocjami, bo małej spadało tętno, ale skonczylo sie dobrze. Jak wrócę do świata żywych to nadrobię zaleglosci. Buziaki

Rojku - gratulacje :)
Natalia - trochę ci zazdroszczę pierwszych objawów porodowych.
Ale wszystkie się niedługo doczekamy. Wiem, pogoda podła, brzuch przeszkadza we wszystkim. Też większość czasu spędzam na kanapie z pilotem w ręce. Ale tak sobie ciągle powtarzam...JESZCZE tylko kilka dni :)
Kika, Aaga - wytrzymamy, co to te kilka dni w porównaniu z całą ciążą :-) Albo tym ciężkim ostatnim miesiacem. Damy radę :) A jaka będzie radocha jak w końcu się zacznie akcja porodowa :) Ja to pewnie bede skakać z radosci :)

Posprzatalam mieszkanko, zrobilam obiad troszke sie pokrecilam po domu, ubralam posciel zeby nie nudzic sie.. Synek uparty dalej w brzuszku chce byc, Moze rowno z terminem postanowi wyjsc.. Wszyscy juz czekaja na wiadomsci a ja dalej na porodowke sie nie wybieram...Mam nadzieje ze nie przenosze Malego dlugo.Bo +25 kg daje mi popalic

reklama
Do góry