• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Bylam dzis nq spacerze w krotkim rekawku takie cieplo! Potem zmienialismy opony w autach tzn maz a ja mu towarzyszylam.
Mlody sie wyszalal mam nadzieje ze padnie dzis szybciej:)

Witam Was kochane . Padnięta jestem po pracy,niby nic konkretnego nie robie, ale cały dzien w halasie mnie wykancza;/Tak jak niektore z Was marze juz o wolnym, ale jeszcze dwa miesiące popracuje, potem miesiąc urlopu i ide na zwolnienie.U mnie cera tragedia, z chłopakami miałam taką suuuuper, teraz nie mam tego szczescia.Burza kochana co sie dzieje, Wszystkie sie o Ciebie martwimy, napisz nam jak bedziesz mogła czemu jestes w szpitalu?

Hej kobitki
Nie martwcie sie, mam jakas infekcje ukladu moczowego a moj gin zawsze dmucha na zimne, uwaza ze nie wolno lekcewazyc zadnej infekcji w ciazy a tym bardziej ukladu moczowego, dlatego polozyl mnie do szpitala i robia mi wszystkie badania. Mam nadzieje ze jednak tej infekcji nie bedzie i obedzie sie bez antybiotyku.
Zycze Wam milego wiwczoru i spokojnej nocki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry