• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

Czekoladka, wg moich obiczeń, ostatnia miesiączka plus 9 miesięcy plus 7 dni, to wychodzi Tobie termin 16 listopad, a tydz w suwaczkach pokazuje pełen, skończony, czyli mi pokazuje 10 tydz i 3 dni, więc leci 11 tydz i w kalendarzach ciążowych w necie jak czytam, to wg terminu porodu jest teraz 11. Więc chyba wszystko ok z Twoim suwaczkiem.:-);-)

reklama
Czekoladka między Nami jest różnica jednego dnia :biggrin2:.Widzę że dzisiaj wszystkie Mamuśki będą się wylegiwały na słoneczku ,u mnie też cudowna pogoda na spacerek. Kamilka87 śliczny synuś.

Witam Pirata ! :-)

w Koszalinie piękne słońce :-)
Brzuch mnie przestał boleć na szczęście, bo siedzieć było ciężko :-( ale teraz jest ok, siedzę w pracy i strasznie mi się nie chce :-(

Witam dziewczynki

Przez weekend nie miałam kiedy pisać. Ale minął mi bardzo szybko i słonecznie. A jak u was?
Czuje się dobrze, żadnych dolegliwości, jak to powiedział lekarz chyba pani jest w tych 5 % kobiet.
Co do jedzenia, jem ale jakoś nie mam dużego apetytu a brzuszek dosc spory:D Kupiłam sobie dzisiaj parenowych legginsów bo mi najwygodniej, bo guzikiod spodni zaczynają mnie denerwować:)

kamilka97 super chłopaczek, też bym chciała syneczka :-), bo moja Basia to taka typowa córeczka tatusia

U nas dzisiaj piękne słońce, więc pewnie popołudnie spędzę z Basią na dworku. Ja wczoraj też zniosłam już swoje ubrania ciążowe. Nawet nie pamiętałam ile tego mam. Chodzę jeszcze w starych spodniach, ale za jakiś tydzień już wejdę w ciążowe, bo guziki już powoli mnie cisną.

Czesc dziewczyny
Witam pirat! Milo ze jest nas coraz wiecej
Kamilka duzy ten Twoj synus, maly mezczyzna:-)
U mnie tez dzisiaj piekna pogoda, ale ja niestety zamuast wylegiwac sie na sloneczku , to wyleguje sie w szpitalnym lozku:-(
Ja musze sie wybrac na zakupy bo spodnie zadne juz na mnie nie wchodza, tz wcisne je ale uciskaja mi brzuch. Wiec chyba zainwestuje w jakies fajne leginsy i tuniki. Chcialabym kupic tez sobie jakas fajna sukienke bo jak zrobi sie jeszcze cieplej to zamierzam wkladac tylko sukienki przepraszam dziewczyny ze bez polskich znakow, ale pisze z komorki.
Milego dnia kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry